fredag den 6. september 2019

ROLIG FREDAG

Sidste weekend var heftig, som I kan læse om her i Rygerkupeen, var jeg i Lørdags med Irish Pub i Vinderup på besøg på Loke's  Ølstue i Suldrup. Der kom jeg først i seng kl. 5 Søndag morgen, det har jeg kunnet mærke gennem hele ugen, at jeg lider af et søvnunderskud.
Til daglig lider jeg også af et søvnunderskud, grundet mine arbejdstider, hvor jeg går i seng kl. 19 og står op igen kl. 1 om natten, så man får kun 6 timers søvn. Og det mærkes sidst på ugen at man hver dag aldrig får sine 8 timers søvn.
Derfor har jeg besluttet mig for, at i denne weekend skal der bare være ro.

Så i dag fik vi tidlig fyraften, grundet manglende kyllinger fik vi fyraften kl. 9:10. Det er Fandeme dejligt at få så tidlig fri på en Fredag, man kunne nå hjem og se God Morgen Danmark på TV-2.
Vores lokale værtshus Stoppestedet tilbød i dag Gratis Tarteletter med høns i asparges, nå ja hvad Fanden, godt nok skal det være en rolig weekend, men man skal jo have noget at spise.
Og når nu de lige frem tilbyder min livret gratis, så kan man da godt bruge sin eftermiddag på Stoppestedet.
Der var Tarteletter nok til at alle der var til stede, kunne spise sig mætte.

Stoppestedet er et simpelt lille værtshus med øl til en 20'er, det er Tuborg, Carlsberg og Hancock.
Og så er der sodavandssprut til dem der endnu ikke har lært, at drikke øl.

Det blev en hyggelig eftermiddag, hvor jeg måtte tage mig sammen til at gå hjem kl. 15. Jeg havde godt nok lyst til at blive lidt længere, man så var jeg klar over, jeg ikke ville komme hjem på denne side af midnat. 

På hjemvejen var jeg forbi Struer Smørrebrød, efter 4 styk håndmadder. 
I aften vil jeg bare slappe af og gå tidligt i seng, og se om ikke nok jeg kan få 8 timers søvn. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar