lørdag den 7. september 2019

OP AT HÆNGE PÅ DET LILLE APOTEK.

På Det lille Apotek i Struer, hænger et foto som jeg er med på. Ingen kan huske hvilket årstal billedet blev taget, jeg mener det var dengang jeg havde en Fiat 127.
Det var i 1984, og da havde jeg ikke lært at drikke øl endnu, så det er mig der sidder med en Jolly Cola.

Men nu er der kommet nye ejere på Det lille Apotek, de hedder Vibsen og Karsten, og de mener det nu er på tide der kommer et nyt billed op på væggen ved siden af det gamle. 

Derfor indbød de i morges til gratis morgenkaffe, og det kan godt være lidt giftig at tage på værtshus fra morgenstunden. For det er hyggeligt at sidde på et værtshus og få en morgenbajer sammen med de andre, der bare sidder roligt og nyder morgenstunden.
Men nu skulle jeg noget kl.11, + jeg har bestilt tid til tøjvask i eftermiddag, ellers var det  nemt at blive hængende.

Det er Kaj Yesterday som var fotografen, han var klar til at "skyde" os udendørs kl.10.
Jeg er spændt på hvornår vi kan se det færdige resultat, og så håber jeg denne gang de tilføjer datoen, og at man får mulighed for at købe et eksemplar af billedet. For det er da et billede man gerne vil have hængene på sin væg.

Kl.11 ville jeg med toget til Holstebro. Det skyldes jeg endelig har en Lørdag aften hvor jeg ikke har nogle aftaler, og så er der oven i købet en masse godt i fjernsynet.
"Danmark har Talent" og "Zulu Comedy Galla 2019",

derfor var det jeg tog toget til Holstebro, ud til Frellsen og købe noget lækkert chokolade til i aften.
Det blev et hurtigt smut til Holstebro, da jeg skulle med toget hjem igen kl. 12:36. Så jeg nåede ikke på værtshus og få en øl, men nåede på Burger Concept og få min frokost.
Og hos Frellsen købte jeg
3 gode stænger og 2 flødeboller.  

Og nu har jeg vasketid, det skyldes vi i eftermiddag har den årlige begivenhed i Struer.
Run to the Beat.

Det betyder alle gader i Struer er spærret af, gennem hele eftermiddagen og det meste af i aften. Det er sikkert sjovt for dem der deltager i løbet, men jeg syntes ikke jeg gidet at stå og glo på mennesker der kommer løbene. Så kan jeg ligeså godt bruge eftermiddagen på, at få vasket tøj. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar