torsdag den 18. juli 2019

SATANS, JEG HAR FÅET EN BYLD I RØVEN.

For nogle år siden oplevede jeg at få en byld i røven, og den var så voldsom at jeg måtte indlægges på sygehuset, og få den skåret op.
Bylden er åbenbart på spil igen, i hvert fald har jeg kunnet mærke en kraftig bule omme bag i. Så i Tirsdags fik jeg en tid hos min læge, som kiggede på den og gav mig i første omgang Penicillin piller.


Pillerne kan muligvis få bylden til selv at springe, hvis ikke, må jeg indlægges på sygehuset og have den skåret op.

Skal bylden skæres væk, er der både fordele og ulemper. Fordelene er jeg ikke må gå på arbejde i en hel uge, og det skyldes jeg arbejder på et slagteri med levende dyr. Og de kan være årsag til der kan gå infektion i såret, og så kan det udvikle sig så galt, at mine kollegaer og venner skal mødes til min bisættelse. 
Ulempen er der skal sættes plaster på såret, og der hver dag kommer en Hjemmehjælper og yder den tjeneste. Det er pinligt at ligge til skue for en kvinde man absolut ikke har lyst til, og nogle af disse hjemmehjælpere har den uvane, at tale så højt så mine naboer kan følge med i samtalen.

Nu havde jeg planlagt jeg ville på udflugt til Varde, Onsdag (ALTSÅ I GÅR) 
Derfor var jeg ikke klar til at påbegynde brugen af disse piller, da jeg jo gerne ville have en øl til min frokost.

Det var først i dag jeg har begyndt at tage pillerne, 3 om dagen. Enten en time før jeg spiser, eller to timer efter jeg har spist. Og ingen alkohol .

I morgen skal jeg et smut på Irish Pub i Vinderup, og putte penge i min Sparebøsse.
Så får jeg lejlighed til at smage en Carlsberg Nordic, dem må jeg nemlig gerne drikke.
Det bliver dog kun til 1, da jeg vil overholde pille reglerne, for det er sgu ikke sjovt at rende rundt med en byld i røven, vel ?

Når nu man ikke må drikke øl, må man jo finde noget andet at hygge sig med. Derfor tog jeg i dag en tur til Holstebro, og nu jeg var derude, hvorfor så ikke tage en Brunch på Dalle Valle ?
Så  kunne jeg få pille tidspunkterne til at passe, med 2 timer efter morgenmad, og 2 timer efter frokost, og så får jeg det til at passe med 1 time før aftensmad. Og sådan kommer det til at køre, i de næste 10 dage hvor jeg skal tage pillerne. 
Jeg skal dog kontakte lægen inden de 10 dage er gået, så hun kan vurdere om pillerne gør deres effekt, eller om jeg skal under kniven.

Men som sagt tog jeg i dag til Holstebro, for når man skal købe ind til en hyggelig weekend, kender jeg det rigtige sted.
Frellsen Chokolade butik, lige midt i Holstebros gågade. Og her købte jeg:
6 Flødeboller.
Det bliver en hyggelig weekend.

På vej op til toget, gik jeg forbi skoforretningen ved Grædemuren, eller rettere, jeg gik ikke forbi fordi jeg fik øje på disse futter af mærket Tommy Hilfiger, og da jeg er en anelse tosset med det brand, måtte jeg ind i butikken og købe et par.

Og således gik min Torsdag. 







1 kommentar:

  1. Snup roligt en pils. Det med penicillin og alkohol er en myte.

    SvarSlet