søndag den 28. juli 2019

DET BLEV EN DRUKTUR

Da jeg stod op Lørdag morgen, var det til en skøn solskinsdag. Så jeg tænkte, at nu er det Fandeme med at få vasket noget tøj og så hænge det til tørre udendørs. 
Den korte Sommer vi har haft i år, har jeg kun kunnet hænge tøjet til tørre udendørs to gange, og man skal jo nok være heldig om det kan lade sig gøre en tredje gang, inden det bliver Efterår.

Da tøjet var blevet tørt og lagt på plads, og jeg kom i bad, syntes jeg at jeg havde fortjent en god Frokost. 

Jeg tog på Den Glade Pingvin, hvor jeg fik Bøf med Spejlæg og en Fadøl. 
Hvor er det dejligt vi havde endnu en Sommerdag, hvor man kunne sidde udendørs og bare nyde livet. 

Bagefter tog jeg op på Det Lille Apotek, og det er fordi det var Keld og Karinas sidste dag. De 2 har været værtpar på Det Lille Apotek i 13 år, men nu har de solgt kroen, så i går var det deres sidste dag.
På Torsdag d.1.August er det så de nye Værtspar Vibsen og Karsten, som har købt kroen og nu skal drive den videre. Så jeg tror da at jeg vil derop på Torsdag og have en øl til en ti'er og gratis aftensmad. 

Men på denne Lørdag eftermiddag hvor vi skulle sige farvel til Keld og Karina, havde de i dagens anledning arrangeret Preben til at underholde, og så var der 1 gratis øl.
Preben er god til at underholde, og der var fuld hus på kroen. Ene af hyggelige mennesker man kender, men kl. 16:23 måtte jeg med toget til Vinderup, da jeg skulle ud på Irish Pub og putte penge i min Sparebøsse.
På vej op til toget tænkte jeg, at jeg jo bare lige kunne smutte til Vinderup og putte penge i Bøssen, og så vende tilbage til festen på Det Lille Apotek.

Men sådan kom det ikke til at gå, for det var alt for hyggelig på Irish Pub til, at jeg gad at tage hjem igen. Så jeg blev hængende og drak nogle flere øl.

Jeg spurgte til den flaske Southern Comfort jeg købte til Sommerfesten i Juni. Der var lige til 3 gode drinks, så kunne jeg lige så godt få den flaske tømt. 

Det var først omkring kl. 22 jeg var hjemme i Struer igen, og der orkede jeg ikke at gå helt op til Det Lille Apotek.
I stedet købte jeg en Pizza slice og da den var spist, gik jeg på Limfjordskroen for at få en God nat bajer. Og så var det med en Taxa hjem.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar