søndag den 7. april 2019

VI VILLE I REE PARK.

For et stykke tid siden ringede Mona, hvad jeg skulle den første weekend i April ? Ingenting ! All Right; så ville hun gerne se mig og Anette hos dem. For så skulle vi ud til Ree Park, og have fornyet vores Årskort. Det lød som en god ide, som jeg kun kunne sige : Ja tak til.

Og det blev Fredag d.5.April, og jeg fik hentet Anette. Og vi var fremme hos Mona og Claus i Trustrup ved 18 tiden.

Der var tid til en fyraftens øl inden vi satte os til bordet, og fik noget lækkert aftensmad. 
Det blev en hyggelig aften.

Da vi havde spist morgenmad Lørdag morgen, dampede vi af mod Ree Park.
På P-pladsen holdt der biler ikke så mange som der plejer, men nok til vi blev enige om der da må være åbent. 
Vi fandt ud af da vi nåede frem til indgangen, at der var lukket. Der kom et hold spejdere der kunne fortælle, at Ree Park først i næste weekend åbner op for publikum. I denne weekend var Parken omdannet til en Spejderlejr. 

Ærgerligt fordi så kunne vi ikke få fornyet vores Årskort. Mona og Claus har haft stor glæde af deres Årskort, og jeg har også haft stor glæde af mit.
Og jeg tror ikke vi sammen tager en tur mere til Ree Park, da Mona talte meget om at til Aarhus Festuge kan man kører med Letbanen fra Trustrup til Aarhus, og omvendt når man skal hjem igen. Så det ligger ligesom i luften, at det bliver det vi skal til, næste gang vi skal mødes.
Mona og Claus bor tæt ved Ree Park, og kan selv køre ud og få fornyet deres. Jeg kan så tage en tur til Jespers Hus Blomsterpark, og der få et Årskort, da deres Årskort gælder de samme steder som Ree Parks. 

Ærgerligt var det også fordi, der var det perfekte vejr til en tur rundt i den hyggelige Dyrepark. Men vi måtte spejde efter andre muligheder, for en oplevelse. 

Vi kørte ud til Slettehage Fyr, og der foreslog Mona at vi køre  til Meny i Rønde og køber smørrebrød, som vi tager med ud i deres campingvogn på Kaløvig Camping.

Det blev en hyggelig Lørdag med et Road Trip rundt på Mols og Djursland, frokost i en campingvogn,
og så hjem til Mona og Claus, til en Lørdags fest med god aftensmad, drinks og kolde øl.

Og i dag kørte mig og Anette hjem igen. Hvornår Anette og jeg skal ses igen ? Det er det store spørgsmål, vi har begge travle weekender gennem foråret og sommeren, så måske vi først ses igen, næstegang vi skal mødes med Mona og Claus.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar