mandag den 22. april 2019

PÅSKEFROKOST PÅ IRISH PUB.

I går tog jeg mig en fridag fra De Sociale Medier, derfor bliver det først i dag, jeg får skrevet om 

PÅSKEFROKOST PÅ IRISH PUB I VINDERUP.

I år fik vi lov at få den Påske vi gennem flere år har sukket efter; en Påske med dejlig vejr, og det fik vi. Sol fra en skyfri blå himmel og en sol der badede os i varme.
Det passede så skide godt med jeg i Lørdags, skulle til Påskefrokost på Irish Pub i Vinderup.
Så kunne vi sidde ude i den hyggelige gårdhave, og nyde den gode mad. Foråret er den skønneste tid at sidde udendørs med sin mad, for der er ingen insekter der genere, det er straks værre når man kommer hen til hvepsesæsonen, der foretrækker man at sidde indendørs med lukkede vinduer og døre, for ikke at blive angrebet. 

Der var foruden Påskefrokost, også en auktion over glemte ting.
Der var et helt bord fyldt med tøj og ting folk har glemt, og aldrig har fået hentet. Det er forbavsende, en glemt hat og paraply undre ingen, men glemte bukser og dyre vindjakker; der kan man undre sig over, hvordan folk  kan gå hjem fra pubben uden at bemærke man har glemt at få sit tøj på, og hvorfor har man ikke hentet det igen ?

Så der var nogle der fik købt sig en meget dyr mode jakke, til under en halvtresser. Af de mere sjove ting

var der også et par kostumer fra Oktoberfesten. Brian fik købt denne, jeg fik også købt en sjov dragt. Men der var en dame der spurgte om hun måtte købe den ?
Jo den ville alligevel være træls at slæbe med i toget, så hun fik den for en tyver. 
Jeg fik denne jakke med hjem, jeg købte den fordi der i lommen var en nissehue.
Og for to tykke damer 88 kr. fik jeg denne taske:

Lige netop sådan en taske har jeg længe været på udkig efter, men syntes de er for dyre.
Det er en taske der har den rette størrelse til når man bare lige skal på et kort weekendophold, hvor det eneste man skal have med, er et par rene sokker og underbukser, og sin tandbørste.
Eller når man tager på en endags udflugt, er den også velegnet. 
Pengene der blev samlet ind ved denne auktion gik til velgørende formål, i alt blev det til 3300 kr., og det tøj folk ikke gad at tage med hjem selv om de havde købt det, blev smidt i en sæk og hen i en tøjcontainer.

Dagens Ret på Nørregades Køkken i Lørdags, var Hakkebøf i Paprikasovs. Det ville jeg ikke gå glip af, og smagte som altid rigtig godt.
Og så tilbage til Irish Pub, for jeg kunne lige nå en øl mere inden toget kom. Det tog kom jeg dog aldrig med, for jeg blev lokket med hen på Den Gyldne Dame.
De havde brugt Lørdagen på en Dartturnering, så der var en god stemning.
Nogen havde puttet penge i Juke Boxen og kun for at høre Bamses Venner, det gav anledning til fællessang. 

Men toget kl.21.35 ville jeg nå, og sagde at nu stopper festen for mit vedkommen, og sagde tak for i aften. 

Som omtalt, holdt jeg i går fri fra de sociale medier, da Arriva havde One Day billetter til 169 kr. Så kan man rejse ud og hjem igen inden for samme døgn for 169 kr.

Så jeg tog et smut til Aarhus, for prøv lige at gå en tur gennem Struer på sådan en 1.Påskedag. Det er røvkedelig, der er ingen mennesker der sker intet.
Men i Aarhus, selvom butikkerne holder lukket, er gågaden fyldt med mennesker. Der er folk der sidder og spiser og får en øl, der er en rigtig god stemning.
Jeg sluttede min Søndag i Aarhus af med, at spise en Wienerschnitzel på Raadhuus Kafeen. 









Ingen kommentarer:

Send en kommentar