onsdag den 10. april 2019

DRONNINGEN.

Efterhånden var det nogle mdr. siden jeg har fået biograf buffeten Popcorn & Cola, i går tog jeg beslutningen om, at nu skulle det være.

Jeg tog i Apollon Biografen i Struer, hvor jeg fik set den nye Danske film: DRONNINGEN.

Prøv lige at forestille jer filmen i stedet hed: KONGEN, og handlede om en voksen mand som indledte et seksuelt forhold til sin nye kones 17-årige datter. Så kan jeg love jer for vi ville høre feministerne råbe fra samtlige radio- og fjernsynsudsendelser, og se dem stå udenfor alle landet biografer med MeeToo kampagner, og kalde filmen sexistisk og mænd for nogle perverse svin. 

Jeg må også påpege hvis en mand lavede sådan noget griseri, og det ender så tragisk som det gør i filmen. Ville han sgu ikke stå som en sejrsherre og vinde folks respekt, man ville blot se ham som et sølle skvat. For en mand ville aldrig kunne holde sådan nogle gerninger hemmelig, det ville ret hurtigt komme omverden for ørene hvad han har begået.
Familien vil smide ham på porten, og gutterne henne på stamværtshuset, de flinke vil blot vende ham ryggen, og de onde vil trække ham udenfor og give ham en læresteg. 

For en mand der er ved sine fulde fem, lever efter det gode Danske ordsprog: Man skal aldrig skide i egen rede. Med andre ord, han er stærk nok til at holde sine snitter fra familiemedlemmerne. 


Men nu handler filmen om en kvinde, så vi kommer ikke til at se MeeToo kampagner, eller høre feminister der sidder i fjernsynet og radioen, og nedgør filmen. 
For filmen handler om alt det Feminismen handler om, at kvinden skal opnå magt. 

Kvinden i filmen har opnået alt det en kvinde kan ønske sig, en position hvor hendes veninder ser op til hende og er en smule misundelige. For hun har naturligvis en høj stilling med god løn, og hvor alle roser hende, selv hendes mandlige chef.
Hun har et hjem der ligger i naturskønne omgivelser, og alt i hjemmet er knivskarpt og perfekt, og alle de ting hun ejer har de rigtige brands. 
Så har hun 2 perfekte og smukke tvillingepiger, og en flot mand som ikke har noget at skulle have sagt.
For i et politiskkorrekt feministisk hjem, er det jo hende som er familiens Overhoved. Hans meninger bliver der grinet håneligt over, for det er kun hendes meninger der er rigtige, og som familien retter ind efter. 

Da mandens 17-årige søn flytter ind, får hun lyst til sex med ham.
Nu er der sikkert nogle feminister  der vil sige: Han kunne jo bare skubbe hende væk og sige nej.

Okay lad os lige skære det ud i pap ! Vi har en sexet blondine som ikke som katten, danser rundt om den varme grød og venter på at teenageren tager initiativet.
Hun sætter sig topløs på hans sengekant og går direkte til vaflerne, og ved præcis hvordan hun skal bruge sine fingre så det føles rigtig dejlig. 

En voksen mand kunne sagtens få sig til at sige: " Pis af kælling, jeg vil sgu hellere have en bajer". 
Men du får sgu ikke mange 17-årige drenge til at sige "Nej tak", til et rask lille eventyr med en fuld erfaren sexet blondine. 
Lad nu være med at give drengen skylden, hele skylden ligger på hendes skuldre. 
Hele situationen er vand på hendes mølle, selv da hun lyver sin mand direkte op i hans åbne ansigt, og skaber den dybe kløft mellem far og søn, og med iskoldt ansigt smider sønnen på porten, gør det hendes magt endnu stærkere. 

Og da ulykken indtræffer, står hun som vinder som Dronning. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar