fredag den 27. april 2018

PETER SORT BAND PÅ BUBSI.

I Struer var der i går, Open By Night. Det måtte jeg ned og deltage i, for en sikkerheds skyld lod jeg bilen blive hjemme, i tilfælde af man skulle få lidt for mange øl.

Til Open By Night skete der ikke noget historisk stort, det tror pokker. Vejret holdt sig tørt, men der blæste en hel pelikan så man gik og skuttede sig. 

Man havde til denne aften åbnet en Outlet butik, og her fandt jeg disse tre skjorter der blot kostede 100 kr. pr. stk.

Den Danske Viking RASMUSSEN som skal repræsentere Danmark ved Eurovision i Lissabon, kom og optrådte i Gågaden.
Efter at have overværet hans optræden overvejer jeg, om ikke man i år skal se Melodi Grand Prix. For jeg er ret sikker på, Rasmussen kunne gå hen og vinde. 

Da Rasmussen var færdig med at optræde, skete der ikke så meget mere. Så jeg kunne nå at spise en flæskestegsburger ved denne Street food vogn, og få en øl.
Og så tog jeg på Bubsi.

Inde på Bubsi skulle der være livemusik, fra kl.18. Det var PETER SORT BAND, som skulle optræde.

Det sjove ved Peter Sort Band er, at her kan du følge med i, hvordan øl påvirker din dømmekraft.
Når de har fået deres instrumenter opstillet og går i gang med at optræde, kan man ikke lade være med at spekulere på, om de har gået til sangundervisning hos Sussi & Leo.
Men okay på det tidspunkt, har man just lige fået knappet den første øl op, så man giver dem lige en chance. 

Når man begynder at syntes de er nu slet ikke så tosset, den er lige i vinkel, så er øllet begyndt at virke. 

Når du så når til det punkt hvor du udbryder: Hold Kæft hvor er de gode. Så er det på tide at gå hjem, for så har du fået for mange øl. 

Peter Sort Band skaber en god fest, hvor de driller deres publikum og de kan tåle vi også driller dem. De kommer med mange gode bemærkninger, også dem fra den uartige skuffe. De synger de sange man ikke kan lade være med at synge med på, så samlet set får man 3 timers god underholdning. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar