søndag den 8. april 2018

DET ER SOMMER DET ER SOL DET ER SØNDAG.

I GUDER hvor er det dejligt at holde fri fra hverdagen, og vide man nu holder ferie. 
Derfor tog jeg i dag, en tur på Bakken.

Jeg havde set inden jeg tog hjemmefra, at der er åbent på Bakken, og tænkte på hvis jeg skulle derud, hvad skal jeg så opleve ?
For nogle år siden var jeg med på den berømte Beer-walk i Aalborg, hvilket var en festlig begivenhed.
På Bakken har de en oplevelse magen til, de kalder ØLTOUR, men ideen er nogenlunde den sammen. 

Det blev så min plan, at hvis jeg skulle have en Søndags tur på Bakken, skulle jeg på ØLTOUREN.

Da jeg ankom til Bakken, gik jeg straks til Info hytten, hvor jeg fik købt hele pakken, der består af et lille glas, og et kort over de 8 beværtninger man skal besøge.
Inden der skulle hældes øl i halsen, skulle jeg have min frokost.
Det siges at hvis ikke man har fået en bøfsandwich hos OSCARS BØFBAR, har man ikke været på Bakken. Og der må nu være noget om snakken, for det er nogle virkelige gode bøfsandwich der serveres, med bløde løg og alt det andet kræs.
Og så var det tid at få begyndt øl turen, der fandt jeg hurtigt ud af det Fandeme er en skide god ide med den øltour på Bakken.
Nu er øl priserne på Bakken ikke ligefrem priser der får din tegnebog til at græde, det er helt normale værtshuspriser. Men ovenpå en kold vinter og en Påske hvor vejret lige skulle Fuck Up, og vi så endelig kan synge med på hittet fra Far til Fire : Det er Sommer Det er Sol det er Søndag, kan det nu godt blive dyrere end tegnebogen lige havde regnet med. Så er denne Øltour til 119 kr. lige sagen, med glassets størrelse bliver man måske ikke fuld som en Allike, men man får fugtet ganen, og holder humøret højt på hele turen. Og som et ekstra plus, for du oplevet hele Bakken. 

Nu jeg var derude var jeg omkring Korsbæk, hvor Misse og Fru Møghe var ude at nyde solen.
Og jeg var en tur i Nisseskoven hvor der står et flot og rank Juletræ.
Af de 8 værtshuse på Bakken som jeg skulle besøge, skulle jeg også på ØLGOD.
Oppe på scenen stod ham her, han ikke bare ligner Flemming "Bamse" Jørgensen, han synger også som Flemming "Bamse" Jørgensen. Og sikke en fest han skabte på sådan en Søndag eftermiddag.

I år hopper Bakken med på bølgen med at holde åbent op til Jul, og i den anledning byder ØLGOD på Julefrokost. Prisen er 999 kr. men så er det også All Inclusive, Stor Julebuffet, samt fri bar med øl, vin, spiritus, vand, samt kendte navne på scenen som f.eks. Gry. 

Når jeg kommer hjem til Struer og fortæller om denne Julefrokost, er jeg udmærket klar over jeg bliver mødt med ordet NEJ !!
Så skal man hører på at det er for dyrt og for besværligt, og vi har børn og dyr, så det er nemmere at gøre som man plejer.
Skal jeg opleve denne Julefrokost, må jeg tage af sted alene. Det er jeg sgu også klar til, og så få endnu en fed weekend i København.
Da jeg var kommet igennem de 8 værtshuse og ØLTOUREN var forbi, sluttede jeg min dag på Bakken af på den HVIDE HEST, med stegt flæsk med persillesovs.

Og da jeg var tilbage i København, ville jeg have en slut af øl på The Old English Pub. Tænk sig, der var Happy Hour på en søndag aften. En time med øl til halv pris.
Og da jeg gik forbi Axeltorv Bodega, var der livemusik med et Jazz band, der spillede Papa Bue.
Det er det der gør jeg drømmer om at vinde i Lotto, tænk at vinde så mange penge at man aldrig mere skal på arbejde, flyttede jeg straks til København. 
Herovre kan man virkelig opleve, at det er sjovt at være single.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar