torsdag den 31. december 2015

KANDIS BAL PÅ HOTEL VINDERUP

For et stykke tid siden bestilte jeg billet, godt nok var der ingen der ville med, når det er dagen før Nytårsaften. Fanden være med det, så kunne jeg da selv tage afsted.

Til Nytårs bal Onsdag d.30 December på Hotel Vinderup, med Kandis.

Tog med toget derud, så det kom til at passe med man skulle sætte sig til bords kl.18.

375 kr. kostede billetten, de penge var givet godt ud. For sikke noget lækkert mad vi fik, en buffet med ; torsk og laks som forret, til hovedret var det svinekam og oksesteg, og til dessert hjemmelavede islagkager.

Det hører til sjældenheder man får så godt noget oksesteg, hvilket jeg da også talte med dem jeg sad til bords med, om. 
De ville gerne holde med mig i, at normalt når der er oksesteg på en buffet, er det enten meget sej, eller meget rød, eller både sej og rød.
Men på Hotel Vinderup, må de have en dygtig kok, for her var oksestegen som den bør være, gennemstegt, helt mør og velsmagende. Så jeg var nød til at tage et stykke mere.
Iøvrigt sad kartoflerne og sovsen, samt isen også lige i skabet.

Præcis kl.20 gik Kandis på scenen, og Hurups boyband skuffer ikke, de kan altså bare underholde. Spiller både deres egne numre og andres.
Det gør ikke spor at være alene afsted til bal, for man kommer let i snak med andre, og jeg var sørme også ude at danse flere gange.
Og så fik jeg købt denne hue.

Kl 23 45 kunne jeg tage med toget hjem til Struer igen, så kunne jeg komme hjem i seng, og være frisk til at fejre Nytårsaften idag.

Det ligger helt fast, at FREDAG D.5. FEBRUAR 2016. Tager jeg på Hotel Vinderup igen, der er der bal med Kim & Hallo.
Så kan det være jeg endelig kan få hørt den der sang, om de her fyre fra Bornholm i en gummibåd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar