torsdag den 17. december 2015

DEN NYE SIDE 9 KALENDER SKUFFER

Sidste år blev der vældigt reklameret for Side-9 kalenderen for 2015, men i år har jeg ikke set nogen reklamer for Side-9 kalenderen for 2016. Jeg blev helt bekymret for, om Ekstra Bladet nu også er blevet politisk korrekt, og helt har droppet ideen om en kalender med let påklædte piger.

Det udløste et dramaskrig wold wide, da Playboy Kongen Hugh Hefner annoncerede at nu var det slut med bare damer i Playboy, fremover er pigerne fuldt påklædte.
Ak ja ! Så kan man lige så godt nøjes med at købe Familie Journalen, eller Femina.

Og det store dækfirma Pirelli, der gennem mange år har haft en kalender med bare damer, vil nu dække pigerne til.
Fremover bliver deres kalender feministisk, så det er noget med ældre intelligente kvinder MED TØJ PÅ.

Så jeg troede at Ekstra Bladet, måske var hoppet med på den bølge. Men så forleden dag kom jeg forbi boghandleren Arnold Busk i Holstebro, og der kunne jeg se, at gudskelov er Ekstra Bladet på det punkt stadig gammeldags.
Jeg købte den nye Side-9 kalender, og skulle straks se hvilke piger der nu skal bringe mig gennem 2016. Desværre skuffer de !

I Side-9 kalenderen for 2015, er der hele tre piger som jeg kender på Facebook, 3 smukke blondiner. Den ene byder velkommen i Januar,og når foråret står på spring, er det den anden der viser sine ynder frem.
Og som rosinen i pølseenden
er det denne smukke nissepige, som følger mig i alle December måneds 31 dage.

I kalenderen for 2016, er der blot 12 piger jeg slet ikke kender. Det skal nok gå trods alt, men det er nu sjovest når der ind imellem er en pige eller to, som man kender.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar