onsdag den 2. december 2015

FERIE/FRIDAG MED SHOPPING I HOLSTEBRO

Idag har jeg en ferie/fridag, og det var min plan at tage et smut op til Aalborg Storcenter. For når nu man har en fridag midt på ugen, skal man nu ikke bare sidde og fise den af herhjemme, så skal man da ud og nyde man holder fri.

Men da jeg kørte til bageren kunne jeg hører i radioen, at flere bilister var blevet overrasket over glat fører. Det så kaldte fænomen, sort is, der ikke kan ses men optræder om vinteren selvom der er plus grader.
Da tænkte jeg, at så vil jeg ikke til at kører til Aalborg, det må vente til føret er til at køre i.

Hvor kunne jeg så tage hen på sådan en fridag ? Jo, en tur til Holstebro.
 Og så behøvede jeg heller ikke have så travlt med at komme ud af døren, men kunne i stedet sidde roligt og nyde mine rundstykker, og se Go Morgen Danmark på TV-2. 

Ved 11-tiden tog jeg afsted, og det første indkøb gjorde jeg hos SKORINGEN.
Nu kan jeg med rette sige: My name is Bond, Vagabond.
Disse fede boots der før har kostet over 1500 kr. var sat ned til 1050 kr., men Fandeme om ikke der var slået yderligere 30 % af prisen. Så jeg fik dem til 800 kr.

Hos MARCUS faldt jeg for denne babyblå skjorte til 199 kr.
Nu kan jeg rigtig begå mig, når jeg på lørdag tager til Pirat fest i Aarhus.

Klokken slog 12 og værtshuset FOX AND HOUND åbnede.
Jeg var eneste kunde på dette tidspunkt, men fik hvad jeg havde bestilt.
En stor Tuborg Julebryg, en kop kaffe og et stjerneskud.
Det var så et rigtigt stjerneskud med både en stegt fiskefilet og en kogt. Jeg kiggede lidt på den kogte, ofte kan den være vandet i smagen.
Men på Fox and Hound, smager den kogte fiskefilet af noget og med den flotte pynt på, var det noget af et festmåltid på sådan en onsdag.

Tiden var inde til at finde hjemad igen, men nu hvor onsdag er blevet Se og Hør dag. Måtte jeg lige forbi Frellsens Chokolade, efter lidt at hygge sig med til Se og Hør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar