fredag den 1. januar 2016

NYTÅRSAFTEN ALENE

Jeg ved godt jeg skrev i RYGERKUPEEN sidste Nytårsaften, at til næste år skulle jeg ud og opleve noget andet end at sidde herhjemme.
Men det går ikke altid som Præsten prædiker, så jeg kom også til at sidde alene hjemme, denne Nytårsaften.

Jeg havde godt nok studeret tilbuddene i aviserne, men alle de steder hvor man kan komme og fejre Nytårsaften, serveres der gourmetmad.
Det kunne gå hen og blive en meget lang Nytårsaften, hvis man skulle sidde og glo på og stikke til noget mad man ikke kan lide, så hellere blive hjemme.

I Bilka fik jeg handlet ind til at kunne pynte op til Nytårsaften, ikke det helt vilde, bare lidt. Og den lille fyr her der var mit Juletræ Juleaften, fik æren af at blive pyntet til Nytårsfest.

Hos STRUER SMØRREBRØD bestilte jeg en Nytårsplatte, den koster 149 kr.
Der var laks, røget ål, dyrelægens natmad, skinke med asparges, mørbradbøffer i brun sovs med bløde løg der blot skulle varmes i mikroovnen, samt rug-og franskbrød og smør, og sørme også et lille bæger frugtsalat.

Jeg fik det til at passe med jeg kunne spise, til Dronningens Nytårstale. 
Hos Bageren på Ølbyvej, købte jeg disse tapas kager, 4 styk, som jeg ville nyde til min aftenskaffe.
For når man skal sidde alene gider man da ikke at drikke sprut. Lige et glas rødvin til maden, var hvad det blev til, resten af aftenen stod den på kaffe.

På TV-2 ville jeg se TAM TAM fra Tivoli, men det var sgu da en tam forestilling. Imens fik jeg taget opvasken, og fik tjekket Facebook.

Så slog jeg over på DR-1 til Cirkus Revyen. Det er jo humor af høj kvalitet.
Og inden klokken slog 12, 90 ÅRS FØDSELSDAGEN.
As the same procedure as last year Miss Sophie.

Selv om man er ædru og kender handlingen, må man overgive sig til denne lille forestilling og den geniale humor.

Efter Rådhusklokkerne havde slået og fyrværkeriet var skudt af, var der nattefest på TV-2 Playlisten 2015.
Det var med dansk pop musik, ikke helt ringe.

Gik i seng ved 2-tiden og stod op igen imorges ved 8-tiden, dejlig fri for tømmermænd.

Hvad skal der ske Nytårsaften i år ? Der er tolv måneder til så det er ikke helt planlagt endnu, og det kommer an på mine planer om Juleaften i år.
Lysten til at fejre Juleaften på Axelborg Bodega i København kan jeg ikke komme udenom, og vil se på om det kan lade sig gøre.
2 brikker skal falde på plads, at man kan stå op 1.Juledag i København, og gå ud og få Brunch. Og til aften få Julemad der smager godt med en øl og snaps til. Falder de to brikker på plads, fejre jeg Juleaften i København i år. Og så bliver der ikke råd til, også at fejre en dyr Nytårsfest, så der kommer jeg måske til at sidde alene igen i år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar