torsdag den 17. december 2015

STAR WARS

Er du så gammel, at du kan huske den aller første gang du var i biografen for at se STAR WARS ?
Det var helt tilbage i 1977, at denne science-fiction saga, som foregår i en fjern,fjern galakse for meget længe siden, havde premiere.
Dengang var man kun en bumset teen ager der sagde " Orv mand ! ".
For aldrig havde man set noget tilsvarende. De her flyvende tallerkener kom jo nærmest flyvende hen over hovedet på én. 
Man blev omgående fan af Star Wars, og kendingsmelodien bliver man aldrig træt af at høre.

Den samme følelse får man når man sætter sig i biografstolen, med sin cola og popcorn, for at se den helt nye udgave af:
Nu er filmen blevet så moderne, at den foregår i 3D, så du skal lige huske at få købt de rette briller og få dem monteret på din næse, ellers får du ikke en rygende fis ud af den film.
Men så får du til gengæld også med 3D brillerne på, et forrygende eventyr med flotte fede overraskende 3D effekter.
Nu kommer de ikke længere bare flyvende hen over hovedet på dig, nu kommer de flyvende rundt om dit venstre øre.
Og så får du det helt store GYS !!!! Vent bare og se, det er så der øjeblikkelig hænger istapper ned ad din ryg.

I den nye Star Wars film, møder man de kendte og elskede figurer, dog først senere i filmen. I begyndelsen får man lov at lærer alle de nye at kende, den lille nye nærmest en slags bold der nok skal blive et hit. Og så den fanden i voldske kvinde der er filmens heltinde, hun tager tyren ved hornene og giver mændende en røvfuld så deres nosser kommer til at ligne et par slappe hundeører.

Men så er der Dath Vader, han må åbenbart have mistet sine nosser. For han har ikke længere denne dybe mørke stemme, og hvor er det synd han har fået en lysere stemme der betyder, man ikke længere har den her respekt for ham som man havde en gang.
Der var engang hvor man ikke turde give ham et los i røven, for så skulle man have skrevet sit testamente inden man foretog denne handling, idag er det nok bare at huske telefon nummeret til lægevagten.

Filmen slutte på en måde hvor man ikke er i tvivl om at der kommer endnu en episode, så jeg glæder mig da helt sikkert til den næste Star Wars film.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar