søndag den 30. marts 2014

AIR-PUB I ODENSE

Igår lørdag tog jeg afsted med toget til Odense, hvor jeg skulle deltage i et 40 plus event, arrangeret af Fynbo Stump.
Jeg ankom ved 15-tiden, og er af den opfattelse man ikke kan tage til Odense uden at se Giraffen.
Så efter jeg havde fået mig indlogeret på Hotel Cab Inn, der ligger kun et stenkast fra Odense Banegård, gik jeg tilbage til banegården.
Havde Giraffen i Odense til huse i en Zoo, var den muligvis blevet aflivet, men nu ligger den på Odense Banegård Center hvor den ikke lever et stille liv.
www.giraffen-odense.dk

Og det er altså hyggeligt at sidde på Giraffen og nyde en kold Odense Classic, mens man betragter alle de mennesker der går forbi.

1 øl og så tilbage til Hotellet, og se X-Factor mens jeg kom i bad og gjorde mig klar til fest.
Kl. 19 afsted med en taxa til Air-Pub, hvor de andre 40 plussere var ankommet, og kl.19:30 satte vi os til bords.
www.air-pub.dk

Når nu jeg nævner maden vi fik, er det IKKE en kritik af Fynbo Stump, det kan hun jo ikke gøre for.
Hun finder de rette rammer for vores fest, og der rammer hun ikke ved siden af med Air-Pub.
Her har de faktisk en Ryger kupe, indendørs, hvor folk må sætte sig med deres drikkevarer og ryge. Priserne er venlige det samme er personalet, som virkelig sørger for folk ikke står og tørster.

Men sidst vi var samlet på Air-Pub fik vi den lækreste æggekage, og der var mere end rigeligt til alle sagtens kunne få både to og tre gange. Så forventningerne var høje i år, nu vi skulle have stegt flæsk med persillesovs.
Og de kom ind og satte to små skåle på bordet med rødbeder og agurksalat, og en lidt større skål med persillesovsen. Så kom de 2 bartenderer ind med en tallerken til os hver, på tallerken var der: en skive tomat, 4 kartofler og to stykker paneret flæsk.
Vi tænkte, arh ! Der må da komme mere, det kom der også, en lille skål hvori der lå nogle tynde skiver strivrede flæsk. Det var alt vi fik.
Vi var to som bagefter bestilte dessert, det var ikke med i prisen. Men vi var en smule forgrint over, det var 50 kr. billigere, og fyldte 50 % mere end hovedretten og var lige ved og næsten at smage 100 % bedre.
Her fik vi på vores tallerken, en hel banan med soft ice, chokoladesovs, 2 varme pandekager og en pæn skefuld jordbærmarmelade.

Heldigvis lader vi fra 40 plus os ikke slå ud af, at maden måske ikke levede op til forventningerne. For når vi først er kommet ud tager vi ikke hjem igen, så vi festede lige til værtshuset lukkede kl. 5 imorges.
På Air Pub var der live musik, med dette band, som var de skide gode.
Og hvor ville jeg ønske, jeg havde lært at spille på et instrument og kendte en pige som hende forsangeren. Så ville jeg være fri for at skulle stå på et fjerkræslagteri og hænge de satans levende kyllinger på bøjler, så kunne jeg få smør på brødet, salt til mine æg og tag over hovedet, blot ved at tage ud og sidde ved mit instrument og spille imens hun vil synge de sange folk kan li'. 

Gudskelov huskede vi at stille urene til sommertid, så imorges nåede jeg at sætte mig hos bageren på Odense Banegård, og lige nyde et smurt rundstykke, en basse og en kop kaffe, inden jeg skulle med toget hjem til Struer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar