lørdag den 8. marts 2014

FOR 2500 KRONER NYT TØJ

Da jeg i sidste weekend var på et kort visit i Aalborg Storcenter, kunne jeg se, at der måtte jeg hellere tage en tur op igen med den store tegnebog. Det blev så idag jeg tog den tur.

Første stop var ved Statoil i Holstebro, bilen skulle tankes og trængte til en tur i vaskemaskinen.
Næste stop var ved Lagkagehuset i Viborg, det er efterhånden en fast tradition jeg har når jeg er i Hovedstaden, vil jeg enten påbegynde eller afslutte min Københavnertur med et besøg i Lagkagehuset på Hovedbanegården.
I min sommerferie er det på tale jeg skal en tur til København sammen med nogle venner, så der tror jeg ikke der bliver tid til min tradition.
Der vil jeg nu også hellere ind at besøge Mette Blomsterbergs Konditori, hvis det er muligt.
Jeg er ret overbevidst om man godt kunne blive forfalden til Mette Blomsterbergs Romkugler, for de ser så indbydende ud, når hun viser dem frem i fjernsynet.
Men jeg ved vi skal nå at se så meget i København på den korte tid vi er der, så det bliver der desværre nok ikke tid til.

Jeg kan så fortælle, at Lagkagehuset i Viborg, bestemt er et sted jeg gerne kigger ind igen. Der er gratis kaffe når man køber et smurt rundstykke og en basse.

Jeg nåede frem til Aalborg Storcenter, mens der endnu var P-pladser at få.

Mit første indkøb gjorde jeg hos SKO.
Der købte jeg disse flotte laksko, jo de er blå. De var noget stramme i min normale størrelse 41, så jeg måtte op i en størrelse 43.
Men det er heller ikke sko man tager på, til de lange gåture, de er kun til pæn brug. Så pyt med de svupper en anelse, jeg kan have dem på uden det gør nas det er det vigtigste. Og så er de jo super flotte.
Prisen var: 800 kr.

Så var jeg hos KAUFMANN .
Der kiggede jeg på en lækker skjorte til 400 kr., men ekspedienten foreslog mig at købe to skjorte for 700 kr.
Et par cowboybukser fik jeg også købt, og så dette bælte;
Samlet pris løb op i 1700 kr. Og ialt kostede denne indkøbs tur mig 2500 kr.

Dem der får ondt i røven over dette må jeg bare fortælle, jeg tjener jo mine egne penge.
Og til maj er det to år siden jeg stoppede med at ryge, så der sparer jeg 40 kr. om dagen. Og da jeg stoppede med at ryge, forsvandt også min lyst til at hænge på et værtshus hver eneste weekend, så der sparer jeg mindst 300 kr. om ugen.
Alle de penge jeg sparer sætter jeg i banken, og så bliver der jo lige pludselig råd til det jeg virkelig har lyst til.

Og her i den sidste weekend i denne måned, skal jeg til en 40 plus fest på AIRPUB i Odense. Der glæder jeg mig fandeme til at dukke op i mit nye tøj og mine nye sko.

Så var det tid at vende næsen hjemad igen, og på hjemturen gjorde jeg hold ved Mia's Cafeteria ude ved St.Binderup, der koster dagens ret ikke en bondegård, og det smager herregodt.
Alt i alt har det været en fornøjelig lørdag, med tid til hygge udflugt og shopping, samt god mad. Og i aften fortsætter hyggen med Dansk Melodi Grand Prix, jeg har husket at købe chokolade og flødeboller.

1 kommentar:

  1. Det glæder jeg mig til. Altså næste weekend
    Længe siden vi har ses
    Knus Pia

    SvarSlet