søndag den 16. marts 2014

KÆRE PERNILLE NORDTORP

Mange der har gjort forsøget i X-Factor har man idag glemt, kun nogle ganske få huskes stadig.

Jeg husker nogen der hed Alien Beat Club, det var også det år Tina var med. Hende der fik en tåre frem i Søren Berlevs øjenkrog, da hun sang Gasolins "Masser af Succes". Det gjorde hun så fremragende, at Sanne Salomonsen tilbød at hjælpe hende på vej.
Hvad mon der blev af Tina ? 
Jeg tænker stadig på det hver gang jeg ser Sanne Salomonsen i fjernsynet, hvis der havde været ærlighed i hendes ord, hvor mon Tina så havde været idag ? Måske hun havde været opvarmning for Volbeat ovre i USA.

De mange X-Factor deltagere der har været siden, er alle rejst ud til Glemslens Galaxe.
Det tror jeg ikke sker for dem der er med i år, er du Vimmer de er jo alle BIG talenter. Og hvor er det Forbandet at sidde hver fredag og bedømme hvem der skal gå videre eller ryge ud.
For man vil helst ikke af med nogle af dem, men ønsker de kommer på Top 40, og man får lov at se deres musikvideoer på VH1.
Der er dog en af årets deltagere der bumler ind i mig, og det er dig, Kære Pernille Nordtorp.
Du er en super sexet kvinde, med læber man så brændende ønsker at blive kysset af.
Og så kan du synge og optræde, så alle de andre sangerinder bliver sat af på Langå station.
Derfor må du ikke havne i hænderne på en tilfældig sangskriver, så du må nøjes med at vræle Medina vrøvl.
Ja ja, jeg ved godt Medina lige har fået sin egen radiostation. Men det er sgu da kun for tøser hvor brugen af tamponer endnu kun er, en fremtidsdrøm. 
Du må love mig, kære Pernille, at du finder en rigtig pop snedker der kan se, at dine talenter rækker længere end til Langå station.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar