søndag den 6. april 2014

FLOTTE BILER I FREDERICIA

Det har været en weekend, fuld af gode oplevelser, og hyggelige lange køreture i min lille gule flyver.

Fredag tog jeg afsted, da jeg ville en tur i Swingerklub, og valgte dennegang at bo på Danhostel i Fredericia.
Jeg har ikke været i Swingerklub siden februar, så det var dejligt at få lov at "komme" der igen, det er lunt og lækkert og man bliver i godt humør.
Nu regner jeg først med at skulle i Swingerklub igen til maj, og da jeg har lyst til at opleve at få 2 aftner i træk, bliver det i Store Bededagsferien. 
Årsagen til jeg valgte Danhostel i Fredericia, var at da jeg stod op lørdag morgen, ville jeg til Bilmesse i Messe C.

Her var der masser af flotte biler, at kigge på.Hos Team Andersen, kunne man se deres udstilling med deres flotte gamle Folkevogne.
Det sjove er, at Sussi, var min kollega da jeg var ansat på B&O. Og det er hendes mand, som bygger og sætter de gamle VW'er i stand.

Og så fik jeg handlet, det blev til to store poser fuld af guf.
Som jeg desværre ikke får tid til at pakke ud idag, men det får jeg på lørdag. Så der skal jeg for engang skyld have, en hel weekend herhjemme.

Det gode ved bilmessen var de åbnede dørene kl.9, så da kl. blev 12, havde jeg ikke nået at se det hele, men måtte tage afsted da jeg skulle til Dronninglund.

Jeg gider ikke køre på motorvej mere en højst nødvendigt, så det blev en hyggelig køretur fra Vejle til Viborg ad landevejen, så videre med Aalborg landevej. Og der måtte jeg ud på motorvejen.
I Dronninglund var jeg inviteret til fødselsdag hos Keld, og vi var 11 samlet.
Keld fik nogle flotte gaver, og han bød på en tre retters menu, som han selv havde stået i køkkenet og lavet.
Meget lækkert mad.
Så blev der festet, jeg drak ikke så meget da jeg desværre havde en af disse dage hvor man ikke kan drikke så meget, og så var jeg træt.
Men vi havde det hyggeligt.
Og da jeg ikke drak ret meget, betød det jeg var ædru da jeg stod op i morges. Så turen hjemover blev den hyggelige tur til Hals, med færgen over, og så den vej hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar