søndag den 9. marts 2014

VASKEPULVER

Så gik den ikke længere, jeg måtte ud og købe en ny æske vaskepulver.

Jeg købte denne æske dengang nogle reklamefolk fik den geniale ide, at lade Per Pallesen, reklamere for Persil vaskepulver.
Sært han ikke skulle stå med en sild i hånden, men det rakte reklamefolkenes intelligens nok ikke til.

Det viser hvor længe en æske vaskepulver holder hos mig, på trods af jeg vasker tøj en til to gange om ugen. Jeg er et økonomisk menneske, der ikke bruger mere end nødvendigt.
Jeg bruger kun ½ spiseske fuld vaskepulver, mere er ikke nødvendigt, og så bruger jeg iøvrigt heller ikke blødgøringsmidler.

Nu er Persil udgået, så jeg måtte finde et andet produkt.
Jeg har valgt Neutral, og er spændt på om det er ligeså godt som Persil.
Jeg opdeler ikke mit vasketøj efter farver, jeg har to bunker: 40 grader og 60 grader. Og det har mit tøj sgu aldrig taget skade af.

På grund af mine arbejdstider vasker jeg sjældent tøj i hverdagene, der kommer jeg hjem kl. 13 og går i seng igen kl.19. Derfor lader jeg vasketøjet ligge til det bliver weekend, der føler jeg at jeg har bedre tid.
Men nogle måneder er mine weekender fuldt optaget af andre gøremål og begivenheder, og så hober vasketøjet sig op. Det var meningen der skulle vaskes tøj i denne weekend, men vores tørretumbler er i stykker og bliver først lavet imorgen, mandag.
Så jeg ved godt hvad jeg skal lave i den kommende weekend, der skal vaskes tøj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar