onsdag den 8. maj 2013

LA' LINSE VÆRE

Jeg har læst om Linse Kessler, at folk opsøger hende på Bryggen. Og hun udtaler at hun er glad for at folk syntes så godt om hende, men at det nogengange kan være træls at folk ikke respektere hun engang imellem har brug for fred og bare kan være sig selv.

Straks er der nogle der føler der bliver pisset på deres sukkermad, og skælder ud over at Linse tillader sig at bede om fred.

Her må jeg så lige træde ind og sige: Hør nu her folkens, opfør jer nu ordentligt og prøv så at se det fornuftige i tingene.

Så er der sikkert nogle der siger, hvorfor blander du dig ?
Det gør jeg fordi man altid er i sin gode ret til, at forsvare de mennesker man holder af.
Selvfølgelig kender jeg ikke Familien Kessler personligt, men de har givet mig og hele Danmark nogle pragtfulde stunder, når de optræder i TV i "Familien fra Bryggen". Og jeg har været så heldig at møde Linse tre gange, og jeg har det motto; At den eneste kvinder som kan få lov at blive min svigermor, er Mopper altså Mor Ann (Linses mor). Så jo, jeg holder af disse mennesker.

Det er en helt naturlig ting at blive fan af berømte mennesker, det er ikke kun noget der hører til livet som teen ager, også vi voksne bliver fan, og så er det en fed oplevelse når man engang imellem har lejlighed til at møde sine idoler.
Derfor er vi som fans også nød til at acceptere de kendtes ret til privatlivets fred, når de behøver at træde ud af rampelyset for en stund og bare være sig selv, må vi give dem lov at være fred. Ellers ender det med de brænder ud før tid, og det var jo ikke meningen, vel ?

Jeg har da også lysten til at tage en tur på Bryggen og sætte mig med en bajer på Haraldsborg kro (Mor Anns stamværtshus), men afholder mig fra at gøre det, for de skal ikke føle jeg render i røven på dem.

Men hvis Familien Fra Bryggen, en dag skriver på Facebook. At idag kan I komme ud til Haraldsborg hvor der er fadøl og pølser, så kan I møde os allesammen, også Lebbe Lone og Kosten.
Så tager jeg på Bryggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar