søndag den 30. december 2012

SMALLTALK PÅ EN SØNDAG

Jeg har lige fået fyraften, ja jeg har været på arbejde på en søndag. Det er overarbejde, det giver 200 % om søndagen + vi får et par timers nattillæg og 8 timers ophængstillæg oven i hatten, så det siger man jo ikke nej til.

Nu har jeg sat gang i en tøjvask så jeg har lige 1 time og 18 minutter, til jeres rådighed.

I fredags da jeg havde fået løn, tog jeg i Bilka hvor jeg fik købt dette billede:

Og igår fik jeg billedet hængt op, nu skal jeg heller ikke have købt flere billeder foreløbigt.
Men hvor er jeg glad for de billeder jeg nu har på mine vægge.
Før var jeg ikke særligt glad for mit hjem, jeg følte slet ikke jeg havde et hjem det var bare et sted jeg overnatter, hvilket kunne ses. Jeg gad ikke rydde op eller støvsuge, så her så ikke så pænt ud.
Men nu føler jeg med mine nye møbler og billeder, at jeg har fået mig en hule der er rar at komme hjem til. Jeg er begyndt at rydde op, støvsuge og tørre bordene af, så her kan se pænt ud og hyggelig at opholde sig.

Det næste der skal ske er jeg skal have de rullegardiner, både til stuen og til køkkenet.

Og så vil jeg finde en dag jeg kan tage i IKEA i Aalborg, i deres katalog har jeg set de har nogle flotte røde hylder. Sådan en vil jeg have op at hænge over mit fjernsyn, og på denne hylde vil jeg have en lille samling modelbiler.
Glem det ! Det skal ikke være fra en legetøjsbutik, der har jeg nemlig kigget, og det er kun legetøjsbiler de har.

I Frederikshavn ligger der en forretning, og i Aalborg ligger der en mage til, som har specialiseret sig i alt inden for modelverden, det være sig: tog, fly og biler.
Det er modelbiler der er ned i mindste detaljer er fuldstændig identiske med de originale biler, de er heller ikke billige men vil pynte at have stående på en rød hylde.
Det skal være biler man kan huske fra da man var barn i 60'erne og 70'erne.

Når jeg så har fået styr på min stue, bliver næste etape mit pulterkammer.
Der er al mulig ragelse inde, det skal køres på genbrug. Og så vil jeg vælte det gamle indbygget skab, og have et nyt og moderne med mere plads i.
Og hen langs væggene har jeg tænkt mig hylder eller reoler, til bøger og deslige.
Og så har jeg en masse gamle pornofilm på VHS, bl.a med Sarah Young. 
Jeg vil have mig forhørt, om det kunne lade sig gøre at få disse film kørt over på en ekstern harddisk, for så kan jeg nemlig komme af med de gamle bånd, det giver plads til andre ting.

Men nu er det søndag og årets næst sidste dag, så i aften vil jeg bare slappe af.
Jeg har købt ind til Dolmio, det smager faktisk godt. Og da der kommer noget godt i TV i aften, kom jeg også til at købe lidt snolder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar