lørdag den 27. oktober 2012

SVIE I RØVEN.

Det her er min fri weekend, jeg skulle ikke ud til noget, blot hygge mig.
Derfor skulle dagen også have dannet rammen, om en herlig køretur.

Jeg ville ud til Hvide Sande hvor der ligger en butik der har specialiseret sig i stearinlys, servietter og bordpynt man ikke finder andre steder, og bagefter skulle turen gå til Herning Centret, da det er længe siden jeg har fået kinessisk buffet, og i Herning Centret har de en lækker China Café, hvor en buffet koster 60 kr.

Men se nu det møgvejr, sne og spejlglatte veje, så tager man jo ikke ud på sådan en køretur.

Jeg håber jeg kan køre turen på fredag, det er nemlig sidste chance. Da Hanne skal have lysene og servietterne, så hun kan lave bordkort og bordpynt der passer i farverene.
Så hvis vejret også fucker op på fredag, må vi nøjes med servietter og lys købt i Rema 1000.
Det ville være trist, så er det jo ikke min fest. Så jeg må ud til Hvide Sande på fredag, jeg ved godt det er dyrt, men så kan man også pynte et bord der fortæller, at folk er ankommet til min fest.

Så har jeg fået svie i røven, det begyndte i mandags, og i onsdags ringede jeg til min læge.
Det var sekrætæren som tog telefonen. Hun lo højlydt da jeg forklarede at smerterne føles som om jeg er blevet voldtaget af en hest.
De har heldigvis en god humor hos min læge, så man behøver ikke at forklare sig på lægesprog. 
Hun gav mig en recept på stikpiller. De er udformet som et missil, og føles ikke ubehagelig at stikke op i røven, det er dog noget koldt da pillerne skal ligge i køleskabet.

Jeg syntes bare ikke pillerne virker, desuden kan jeg mærke en lille rund tingest ved endetarmen. Og så gør det ondt når man skal skide, så det meste bliver i tarmen og det føles som forstoppelse.

I morges ringede jeg til vagtlægen, de mener det kan være en byld. Jeg skal kontakte min egen læge på mandag da de ikke kan gøre noget. Og så skulle jeg tage på Apoteket efter afføringsmiddel, det gjorde jeg så.

Er du sindsyg, det må jeg slet ikke bruge. Det skal bruges til at tømme tarmen før en operation. Og så står der klart og tydeligt, hvis man har rifter, en byld eller hæmoride, må de overhovedet ikke bruges.

Så jeg må lide til på mandag, og håber jeg så kan få noget gjort ved det.

Det er bare noget røv at tænke på, at denne lørdag skulle have været en dag fyldt med fornøjelser, nu er blevet en lorte lørdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar