torsdag den 11. oktober 2012

HOTEL BABYLON på DR-1

For nogle år siden kørte der en dansk serie på TV-2 om et dansk hotel.
Det var en serie som var tung og feministisk, og ikke megen humor. For det skulle jo være socialrealistisk, og vi skulle have så ondt af de stakkels kvinder som alle havde store bekymringer og problemer.

På DR-1 kører der nu en serie om et Hotel i London, med navnet "Hotel Babylon".

Og her er bestemt ikke noget med vi skal have ondt af de stakkels kvinder, tværtimod, møder vi i denne TV-serie nogle stærke sexede kvinder, med humor og dynamit i ærmet.

Det kan godt være der er noget realisme i serien, men så er det skrevet ind på en måde, så det virker spændende og dramatisk. Og så er der samtidig en vidunderlig engelsk humor, og et befriende frisind.

Hotel Babylon handler om hotellets direktør, Rebecca som er en smuk langbenet blondine. Hun kan være en strid strigle men også en blød babe, og hun blive respekteret og beundret af både de ansatte og de mange gæster.

I serien møder vi også de mange ansatte og følger deres arbejde, og vi møder de mange forskellige gæster der bor og overnatter på Hotel Babylon.

Nogle af gæsterne får besøg af escortpiger, så ind imellem får man lov at se en bar numse.
Og hotellets ansatte går heller ikke af vejen for at få et knald med hinanden, midt i arbejdstiden i de ny redte senge.

Det er et hotel man har lyst til at besøge som gæst, men også et hotel hvor man kunne ønske sig at blive ansat.
Om man så kun bliver ansat som piccolo, ville det med garanti være et langt mere spændende og sjovere job, end at stå og hænge kyllinger op på et fjerkræslagteri.

Og tænk hvis man fik lov at bolle med stuepigen, ikke først efter fyraften. Men lige her og nu midt i arbejdstiden, hvor hun har lyst og byder sig til. Så ville man elske sit arbejde.

Heldigvis er det sådan, at man ikke behøver at følge med i serien hver dag, man kan sagtens springe et afsnit over og alligevel følge med. Og det er rart, eftersom jeg ikke altid kan se serien om fredagen.

HOTEL BABYLON vises på alle ugens 5 hverdage på
DR-1 kl.15:00

Ingen kommentarer:

Send en kommentar