onsdag den 31. oktober 2012

Hos MATAS efter TENA

Jeg troede jeg hjemmesygeplejen havde glemt mig, det havde de ikke og kontaktede mig i løbet af formiddagen igår, og var her lidt før 11.
Hjemmesygeplejen og hun havde en lærling med, nå ja herregud, at hun også skulle have lov at se min bare røv, er der vel ingen af os der kunne tage skade af.

Det er ikke fordi det gør ondt eller føles ubehageligt, når hun roder mig bag i, men det hun sprøjter i bylden for at rense ud, for hunden da det svier.

Vi fik aftalt hun skal komme hos mig på alle hverdag om eftermiddagen, og i weekenden ved 10 tiden om formiddagen.

Hvor længe det skal stå på, afhænger af hvor hurtigt det heler  jeg håber på højest en uge.

Jeg var løbet tør for bleer, for det der render ud af bylden. Føj hvor det lugter, og det bliver sgu ikke bedre af at ligge i en ble. Så jeg skifter jævnligt, og så skal man jo løbe tør.

Så jeg kørte til Matas, og forklarede sagen som den var. Det tog de helt seriøst, så jeg fik en pakke Tena Lady.

Og sådan en pakke koster 100 kr. Herregud, det er jo ingen penge. Så jeg har råd til ikke at være tvungen til, at skulle gå med den samme ble på hele dagen.

Jeg vil ikke sige jeg føler mig flov over at gå med ble, det hører nu med sig, når man har sådan en bandit i røven. Men jeg glæder mig da helt klart til det hele er overstået, og det tror jeg nu snart det er.

I dag tog jeg på arbejde for at se om jeg kan klare det, og det går fint. Men i disse dage kan jeg så glæde mig over jeg ikke kan deltage i overarbejde, for jeg har jo en aftale med en
sygeplejeske.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar