søndag den 31. december 2023

NYTÅRSAFTEN 2023

 

Naturligvis skulle vi på overarbejde i går, på Fjerkræ i Vinderup. Derfor afhang min Lørdag af, hvornår vi fik fyraften. Blev det efter klokken 12 vi fik fyraften, kunne jeg kun nå en øl på DET LILLE APOTEK, før kl.12, kunne jeg nå 2 øl.

Sørme om ikke vi fik fyraften før kl.12, så kunne jeg nå at tage den med ro, da jeg tog op på DET LILLE APOTEK, endda så meget med ro, at jeg kunne nå 3 øl før jeg skulle hjem igen.

Det var sådan set også heldigt, det var i går jeg valgte at tage på DET LILLE APOTEK. Jeg har deltaget i værtshusets JULE LOTTERI, og havde vundet 2 præmier.

2 Breezer, nu drikker jeg ikke disse Pubertets Bajere, og spurgte om jeg ikke måtte forære dem til nogle andre ? Straks var der en som ville købe dem, og gav mig 60 kr. 


Og så har jeg vundet endnu en præmie, et gavekort på 300 kr. til SUPER BRUGSEN.

Det er fint, og en gave jeg naturligvis beholder. Ude på Fjerkræ fik jeg som bekendt en Julegave fra vores Personaleforening HØNSEGÅRDEN, et Gavekort på 500 kr. til butikkerne ude i Vinderup.

Gavekortet til SUPER BRUGSEN vil jeg bruge på Torsdag, det er jo nemt fordi jeg har mine 2 el-scootere, Gavekortet ud til Vinderup, bliver nok mere besværlig, med de 3 mdr. vi nu har foran os. Jeg ønsker jeg kan få en hyggelig Fredag eftermiddag i Vinderup, men gider ikke gå rundt i Vinderup, hvis der er faldet sne eller isslag, og det er det man kan risikere de næste 3 mdr., så det bliver jo nok først til April eller Maj, jeg kan få den hygge Fredag i Vinderup.


Det var hyggeligt på DET LILLE APOTEK, jeg ville kun have haft 2 øl, men tillod mig at drikke 3 øl. For jeg skulle også nå omkring Æ Be Grill og spise, inden jeg skulle hjem.

For herhjemme skulle jeg have tømt mit tørrestativ for mine viskestykker.


I dag d.31. December, stod jeg op kl.6. Alt det jeg fik nået i løbet af formiddagen, komme i bad spise morgenmad, få taget opvasken, og få vasket håndklæder, der nu skulle hænges til tørre.


I morgen skal jeg nå at vaske nogle trøjer, det betyder jeg så slet ikke har vasketøj næste weekend. Og det er jo herligt, når jeg på Lørdag skal til heldagsfest på DET LILLE APOTEK.


Jeg gjorde mig klar til, at tage på CENTER PUBBEN kl.11:30. 

De inviterede  til Årets sidste FÆLLESSPISNING kl.13, og det var Tarteletter.

Det blev en hyggelig eftermiddag på CENTER PUBBEN. 


Tarteletter med Høns i Asparges , er noget alle kan li' , så vi var mange til stede, og vi hyggede os.

Der var sandelig kage til dessert,


og kl.15 sluttede eftermiddagen af med 


Champagne. Og så ønskede vi hinanden, et GODT NYTÅR, og tog hjem.

 I aften vil jeg bare sidde alene, som jeg selv har valgt. Jeg gider ikke tage i byen i aften, eller ud og sidde hos nogle. Jeg syntes blot jeg trænger til, at sidde og hygge mig for mig selv.


Når jeg har set DRONNINGENS NYTÅRSTALE, vil jeg have Gode ben med Kartoffelsalat, og så


har jeg denne flaske, at hygge mig med. Og når jeg har set: 90 ÅRS FØDSELSDAG og set RÅDHUSKLOKKERNE ringe det Nye År ind, går jeg i seng.


OG TIL SLUT ØNSKER JEG ALLE LÆSRE AF
RYGERKUPEEN:
ET GODT NYTÅR.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar