fredag den 22. december 2023

MIN UGE PÅ CENTER PUBBEN I STRUER

 

Jeg har ikke haft tid til at skrive i RYGERKUPEEN , før i dag, men det er nu stadig aktuelt, det jeg vil fortælle om.


I Søndags var vi til årets sidste måltid mad i MADKLUBBEN, og vores MADMOR havde til lejligheden fremstillet, et virkelig lækker måltid mad. KOTELLETTER I FAD. Normalt er der også en dessert, men ikke denne Søndag. For vi skulle også have årets sidste SPRIT BANKO, og i pausen var der Æbleskiver.

Og så var der snolder på bordene, så det var en rigtig hyggelig Søndag.




Vi skulle i gang med Sprit Banko,

vi skulle igennem hele spillet, før jeg endelig vandt på Fuld Plade.

Sådan et rør,
og således ser de små banditter ud.

Mandag måtte jeg atter en tur på CENTER PUBBEN, jeg har besluttet at nu vil jeg have mit badeværelse ordnet professionel. Og kontaktede Børge Lind, hvor tilbuddet på de 34.000 kr. stadig gælder. 
Hvor efter jeg kontaktede min Bank JYSKE BANK. Men det er sandelig ikke så lige til, at få et lån. Det skal man søge om On line, og fremsende nogle oplysningen.
Det kunne jeg Fandeme ikke finde ud af, og kontaktede Mathias som er Krofatter på CENTER PUBBEN. 
Jo det kunne han sagtens hjælpe mig, så i Mandags kørte jeg derned med min Computer. Og vi fik det løst, jeg måtte der ned igen Onsdag, for jeg var kommet til at sende Forskudsopgørelsen fra SKAT, og det var ikke den Banken skulle bruge, men Årsopgørelsen.
Det fik vi klaret, og jeg siger tak til Mathias for venlig hjælp, til at få løst mit problem.
I næste uge får jeg svar fra Banken, og det svar venter jeg spændt på. Men der skulle altså ikke være nogen ko på isen, for jeg har tilbudt, jeg gerne vil afdrage lånet med 1000 kr. pr. måned, over de næste 48 mdr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar