torsdag den 7. juli 2022

ØV ! INGEN FADØLSFEST PÅ KRUSET

 

Det var blevet Torsdag i min Sommerferie, jeg ville til Fadølsfest på Kruset i Holstebro. Inden ville jeg spise aftensmad i Rådhus Kælderen, og havde bestilt bord til kl.17:30.

Der var et dejligt lunt Sommervejr, derfor besluttede jeg mig til at tage lidt tidligere af sted til Holstebro. Så kunne jeg nemlig nå en Fadøl på Fox and Hound.


Dejligt man kunne sidde udendørs i det lune vejr og nyde en iskold Fadøl.

Jeg ville smage en 1664 ROSE. Sidst jeg smagte den, var på Center Pubben i Struer, hvor den kun serveres som flaske øl, og der syntes jeg ærligt talt det var noget af en TØSE BAJER.

Men som Fadøl forsvinder den tøsede smag, når den bliver serveret i det rette glas, bliver smagen rund og venlig. Naturligvis er det ikke en øl man drikker 10 af. Men til en aften hvor man er gæst på en rigtig Pub, hvor de har et helt orgel af Fadølshaner, og hvor man har lyst til at smage dem alle, hører en 1664 ROSE, til en man bør  smage. 


Tiden var inde til jeg skulle om til Rådhus Kælderen, det hyggelige ved at træde ind på den restaurant er, at Kromutter husker sin stamkunder. Hun syntes det var længe siden jeg har været der, og det er rigtig nok, jeg tror faktisk ikke jeg har været der siden sidste sommer.


Jeg havde sådan set blot lyst til en Dansk Hakkebøf, og det skal jeg da love for, at jeg fik.

Den er ikke billig, 228 kr. Men for Hulen, den bøf er hver en krone værd. Stor saftig gennemstegt mør, og så absolut velsmagende, og hvor er det herligt der ikke er sparet på de bløde løg. 


Nu var næste mål KRUSET, det hyggelige brune værtshus. Her var godt nok noget stille da jeg kom ind og satte mig ved baren, jeg spurgte om der var Fadølsfest i aften ? Nix ! Det er Sommerferie, derfor er det aflyst. Fandens også, nå men jeg fik en Tuborg.

Og besluttede mig for at gå en runde i Holstebro, jeg ville om til Bierstube, her har de en øl jeg gerne ville smage.


Sidst jeg var inde på Bierstube lige for at få en hurtig, fik jeg øje på denne øl. Så i går tænkte jeg, nu Fadølsfesten er aflyst, var der en anledning til at få den smagt.

FØJ FOR SAT... ! Det er en Porter med Jordbærsmag, det smages alt for gennemtrængende, at der aldrig har været et Jordbær i nærheden af kedlen da denne Porter blev brygget. Det er blot et eller andet sukkerprodukt der er puttet i.

Jeg fik kun den ene øl, og tog så igen på Fox and Hound, hvor jeg smagte denne Porter:


Her gælder det med som så meget andet, at det bestemt ikke er størrelsen det kommer an på, men gørelsen. For nok er den lille, men en stor smag.

Sjovt den hedder HÅRBØLLE. For det er en glatbarberet Bølle på hele 8,6% og brygget på ægte Honning, hvilket kan smages. Prøv lige at tage over til Kronborg og servere denne øl for Holger Danske, så vågner han sgu.

Toget kl.20:34 var aflyst, det næste kørte kl.21:34. Så kunne jeg lige nå at kigge ind på Kruset igen, og her fik jeg en enkelt Tuborg Classic. 

Toget kl.21:34 var sgu også aflyst. Da ringede jeg til HOLSTEBRO TAXA , og sagde " Jeg står her på banegården og toget til Struer er aflyst, og jeg vil ikke risikere at stå her til kl.22:34 og det tog så også er aflyst. Så nu vil jeg gerne have en Taxa hjem til Struer".

5 minutter efter, fik jeg en Taxa. Chaufføren fortalte, at der vist var sket noget ude i Aulum, der gjorde at togene var aflyst.

Det kostede over 300 kr., at komme hjem med en Taxa, lidt surt. Men blev alligevel en hyggelig Torsdag aften i Holstebro, så pyt med det var lidt dyrt at komme hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar