tirsdag den 12. juli 2022

MANDAG MÅS

 

Da jeg stod op Mandag Morgen, var der en tøjvask der skulle overståes. Og da det var overstået tog jeg mig et overblik over dagens TV programmer, der var godt nok ikke meget der var værd at se. Men vejret var varm og jeg holder stadig Ferie. Ergo kunne jeg lige så godt, tage en lille druktur.

Første STOP var Det lille Apotek, her var der en Fandens larm. De var ved at få lagt nyt gulvtæppe, og en rendte rundt med støvsugeren, i mens andre gjorde hovedrent i krogene. Jeg nåede at få 2 øl mens de endnu var billige, så tænkte jeg, at nu må jeg videre.

Om på Havnen, hvor det var min mening jeg ville smage et par Fiskefrikadeller. Det må blive en anden gang, for der var kommet en Food Truck med lækkert Thai-mad.


Det var jo ikke til at stå for, jeg købte en af de hotte.


Hun har ingen drikkevarer at tilbyde, ham i Frikadellevognen har øl. Det er spøjst, han må gerne sælge mig en øl, han må bare ikke trække den op for mig, det kræver en tilladelse. Jamen så er det godt, jeg selv har en samfundshjælper. 

Bagefter hen til Cable Fun, de har tilladelse til at sælge Fadøl, hvilket flere nød godt af.


Det er altså hyggeligt at sidde på deres terrasse, og kigge på livet der foregår på Havnen, og så nyde en iskold Fadøl.

Der på tog jeg over på Bubsi, hvor jeg købte 10 Øl-kort.


Jeg nåede at få brugt 2 Øl-kort, for kl.16 var der øl til 10 kr., i 2 timer.

Det var en Mandag hvor folk var i rigtig god stemning, ingen skulle op til noget Tirsdag morgen, og ingen gad at tage hjem til aftensmaden.

Vi var enige om, at det Mås man godt på en Mandag, når solen skinner og vi holder Sommerferie.

Så da de 2 timer var gået, og det blev normale ølpriser igen, fik jeg brugt endnu et par Øl-kort. Men da klokken nærmede sig de 21 tænkte jeg, nu må proppen hellere sættes i for denne gang. Jeg fik ringet efter en TAXA, og så var det hjem og i seng.

I dag bliver en rolig dag, for i morgen kører jeg til Sæby.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar