fredag den 15. juli 2022

MÅSKE SIDSTE BESØG I SÆBY

 

Kl.18 skulle der være 80'ER FEST på Lanternen, inden da fik jeg mig en 
Pul Pork Burger. 

Og var nysgerrig efter, at besøge det lille Værtshus lige bag ved Hotellet: HILLERS BAR. 

Det er et meget lille Værtshus, men sikke en behagelig stemning, og øl til kun 19 kr.

Så blev klokken 18 og 80'er festen skulle begynde inde på Lanternen, men der var ikke rigtigt kommet noget publikum endnu. 

DJ'en ligner ham fra Fleggaard reklamen, ham som sender knægten til vejrs i havestolen. 


Så kom der tre personer ind ad døren, 2 mænd og 1 kvinde, de satte sig ved mit bord.

De er fastliggere ude på Campingpladsen, og var lidt svære at forstå. De er rigtige Nordjyder, og bor noget længere væk end Ib Grønbech. De tøvs den 80'er fest var noget tam, og musikken var alt for højt. Jeg syntes ikke det gør noget musikken er høj, hvis bare stemningen var der, det var den ikke.

Vi besluttede os for at gå ind på HILLERS BAR. Her er musikken dæmpet, så var det nemme at forstå deres dialekt.  Og da øllerne kun koster 19 kr., havde vi jo råd til at give en omgang øl hver. Det blev en vældig hyggelig aften, på Hillers Bar.

Da klokken blev 21 ville de ud til Campingpladsen igen, og fik fat i en Taxa. Så gik jeg ind på Lanternen igen, og nu var der sgu gang i 80'er Festen

Jeg var lidt træt af øl og trængte til noget andet, og sagde til pigen bag baren: " Når I har Hancock øl, må I også have Hancock sodavand", jo det har de. " Hvad har I af snaps?", kun den røde fra Aalborg. " Nå men, kan du så ikke prøve at lave en Flyversjus med Vodka og en Citronvand fra Hancock", jo det ville hun gerne.


Det ved jeg så nu, hvis jeg kommer ind på et værtshus hvor de har Hancock Sodavand men ingen Skagen Snaps, kan jeg i stedet bruge en Citronvand fra Hancock og Vodka. Det smager endda, rigtig godt.

Jeg fik 3 Flyversjusser, så var det også sengetid. Jeg skulle jo bruge Fredagen, på at køre hjem igen.


Det var i dag jeg skulle hjem igen, og med vemod jeg sagde farvel til det lille Hotel.


Det skyldes da jeg i Onsdags hentede nøglen henne på hoved hotellet, fortalte de, at det var sidste gang man kunne bo på hotellet inde i Gågaden. Det har de solgt til en der vil bygge lejligheder, så næstegang kan man så bo på selve Hotel Viking.

Det nægter jeg sgu, det er et luksus hotel og pisse dyrt. Og så ligger det lige ud til hovedvejen mellem Sæby og Frederikshavn, så det eneste man oplever derude er en Fandens masse trafik, og der er skide langt at gå ind til gågaden.

Det lille hotel inde i gågaden, koster det samme at bo på, som at bo på Cabinn. Her er ingen morgenmad, pyt med det ! Jeg syntes det er hyggeligst, at køre til en Bager efter min morgenmad.

Når man vågner på det lille hotel, vågner man til en dejlig ro. Så tager man på udflugt, og når man vender tilbage, er det til en gågade der nu er vågnet op.

Der er liv og glade dage, folk der sidder udenfor Lanternen og spiser deres mad, eller drikker øl.


Henne på Torvet er der livemusik, og det er der hver eneste dag, gennem hele Sommeren. 

Så det er trist det lille Hotel bliver lukket, hvor skal man så  

bo ? Man kan selvfølgelig bo i Frederikshavn, der er en dejlig by at være turist i, men Frederikshavn, bliver aldrig lige så hyggelig som Sæby.


 Nå men jeg fandt igen Bager Madsen i Frederikshavn, og kørte ud til Palmestranden, hvor jeg nød min morgenmad.


Og så var det omkring OK TANKEN, få tanket bilen. Og så gik turen hjem til Struer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar