lørdag den 27. november 2021

SORT FREDAG

 

Sådan set havde jeg set frem til BLACK FRIDAY, nu man holder ferie og har tid til at, go shopping amok. Men efter at have kigget de forskellige tilbuds aviser igennem, syntes jeg nu ikke der var meget at råbe HURRA for. I hvert fald var der ikke noget der kunne friste min købelyst.

Men bare sidde herhjemme, havde jeg nu ingen lyst til. Nå ja, jeg har jo disse to ure liggende, der trænger til nye batterier.


Så var der lige godt en grund til at starte bilen, og køre en tur til Holstebro.

Ind til Ulsted Ure - Guld - Sølv  , at skifte batterier på mine to ure vil tage en times tid, og koste 100 kr. pr. ur.

Fint ! Så kunne jeg få ordnet et par andre ting i mellemtiden. Først på Bierstube, og få en formiddags bajer. 


Så kom jeg forbi Kaffeladen, hvor de tilbyder Æbleskiver og Gløgg, men alle bordene var fyldte, men på Espresso House, var der et ledigt bord. Her kunne jeg købe en kop Latte med flødeskum og Æbleskiver. 


Der var jo Finale i Vild med Dans,  så ind til Frellsen og købe lidt hygge med hjem til aftenens TV-show. 


Nu var der gået en time, og hos Ulsted kunne jeg hente mine ure. 

Nu har jeg 3 ure der virker; 2 stk. Tommy Hilfiger, og 1 stk. Festina. Det blå ur er til hverdags brug, og de to Guld ure, er til pæn brug. 


Da jeg havde sat mig til rette for at se: Vild med Dans, tænkte jeg, at nu vil jeg prøvesmage Flyvere i forskellige farver. Jeg havde jo været ud og handle ind til forsøget, så der blev linet op.


Man kan vel sige, at der blev LASSE'S LUFTHAVN, oprettet.

De der Flyversjusser i forskellige farver, jeg har forsøgt med Rød Aalborg, det er noget af et bombefly. De mere milde snapse som f.eks. Brøndum, smager faktisk rigtig godt, men der går nu ikke længe før man må nødlande. 

HØKER SNAPSEN  er helt perfekt til Flyversjusser, den er på kun 32 %. Fyld isterninger i glasset, og 4 cl. snaps og fyld halvt op med Hancock sodavand. Det giver en behagelig rund smag, og da en Høker kun er på 32 %, så kan man godt flyve langt på literen, i hvert fald nødlander man ikke lige med det samme. 











Jeg tror sgu nok, at jeg i aften holder LYSTIG LØRDAG i LASSE'S LUFTHAVN. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar