søndag den 21. november 2021

I DAG BLEV JEG 59 ÅR.

 

Det er i dag jeg har Fødselsdag, bliver 59 år. 

Jeg har ikke festet endnu, venter til i morgen. Jeg holder jo 2 ugers ferie, så i morgen vil jeg ud og have en Mandags brandert. 

Hvor var det sjovt at se Go Morgen Danmark i dag, hvor Jens Werner var ugens Søndag gæst, og havde bestilt Flæskesteg. Det skulle jeg også have i dag, dog først til aften. 


Først kl.17 blev maden serveret på Restaurant Vestkysten i Thorsminde, jeg kørte hjemmefra i god tid, tænkte at nu jeg var på vejen, ville jeg omkring Thyborøn.


Det er i denne weekend, at Danmarks ældste Boyband TØRFISK, fejre 40 års jubilæum. 

I den anledning er der på Torvet i Thyborøn, opstillet en skulptur med 4 flade fisk. Jow det er da så vældig, men tænk om de i sin tid havde kaldt sig Bacon Boys, mon der så ville hænge fire stykker Bacon på Torvet i Thyborøn ?  


Den Flæskesteg som Jens Werner fik serveret i morges, så da meget lækker ud, men på Restaurant Vestkysten i Thorsminde, kan de nu sagtens hamle op med kokken i Go' Morgen Danmark.


Det var med hele pivtøjet, og så kunne man da få mere hvis ikke man kunne blive mæt. Men efter tre stykker tykke kød, sprøde svær, brune/hvide/ og franske kartofler, rødkål og en herlig brun sovs, var man godt nok færdig med at smovs. 


D.21. November til næste år, fylder jeg 60 ÅR. Men se, d. 1. Maj 2023, kan jeg fejre det er 60 år siden jeg blev adopteret til Struer. Dette syntes jeg nu også, bør markeres, men jeg syntes nu ikke jeg har råd til at holde 2 store fester. 

Min 60 års fødselsdag næste år, falder på en fucking Mandag, og hvor uheldig har man lov at være, så falder 1. Maj 2023, sgu også på en Mandag. 

Jeg har altid været træt af min Fødselsdag falder sammen med Julefrokosterne, og der er mørkt og koldt og man skal sidde indendørs. 1.Maj kan jeg så også ramle ind i en forhindring, konfirmationerne. Til gengæld kunne man være heldig med vejret, forestil jer man kunne holde en rigtig havefest. 

Så indtil videre er jeg en anelse i vildrede, men fest bliver der, enten bliver det den sidste weekend i November 2022, eller Lørdag d.6. Maj 2023. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar