onsdag den 7. juli 2021

FÆRDIG VACCINERET

 

1. Juni var jeg i Lemvig, hvor jeg fik  Vaccine stik nr.1, stik mod alle odds gik det godt. Der var lige en anelse knas dagen efter, hvor jeg tog en sygedag. På tredje dagen fik jeg feber, men så var det sgu også ovre. 

I dag Onsdag d.7. Juli, skulle jeg have Vaccine stik nr.2. 


Igen lejede jeg bil hos HL i Bremdal, og denne gang skulle jeg ikke af sted i flyttebilen. Jeg fik den lækre Ford Mondeo, og kunne hente den allerede i går. 


Og nu jeg havde en bil til rådighed, kørte jeg op til Oddesund Kiosk & Bistro, for at få min aftensmad. Her var Dagens Ret, Karbonader , det kunne jo ikke passe meget bedre. 


I morges skulle jeg af sted til Lemvig, og tænkte, at hvis nu jeg tager min Linse Kessler T-shirt på, så går det nok ikke så galt.


Jeg ankom så det kom til at passe med jeg kunne træde ind ad døren kl. 9. Og jeg kom til lige med det samme. 

Stikket mærkede jeg ikke, og skulle bagefter sidde i 15 minutter, hvis der nu skulle ske noget alvorligt.

Der skete ikke noget, så jeg kunne køre igen. Og tænkte hvad skal jeg nu ?  Kører en tur til Thyborøn, nu jeg har en bil til rådighed. Nej, jeg gad sgu ikke. For jeg skulle gerne nå hjem og skrive Rygerkupe, og få bilen afleveret inden jeg skal på Havnen og se, EM Fodbold på Storskærm.


I stedet kørte jeg til Havnen i Lemvig, og tog på Cafe Larsen. Det er også længe siden jeg har været der, 


her fik jeg et Brunch Bræt, det koster 168 kr., der til får man en kop kaffe, et glas juice, og 1 lille pakke smør. En pakke smør der skal række til 5 stykker brød.

Jo det er lidt dyrt, men når nu man er så langt væk fra Flammen, der iøvrigt kun tilbyder Brunch i weekenden, jamen så var det godt nok. 

Jeg spurgte til om de stadig har Flæskesteg som Dagens Ret om Fredagen ? Og det har de, og det kan de altså finde ud af at lave, på Cafe Larsen i Lemvig. 

Da jeg kom til Struer, kunne jeg køre ind på OK og få bilen tanket op. Det er fordelen ved at leje bil hos HL, man har fri kilometer, må dog kun blive inden for Danmarks grænser. Til gengæld skal man tanke bilen op, inden man aflevere den igen.

Jamen jeg har brugt for 110 kr. Diesel , det er ikke så galt. 

Men det bedste ved det hele: Nu kan jeg fejre, at jeg er:


              FÆRDIGVACCINERET 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar