torsdag den 26. december 2019

VODKA & COCA COLA

Da jeg d.23.November var til Hønsegårdens Julefrokost, på Irish Pub i Vinderup, købte jeg en flaske Smirnoff Vodka med Coca Cola til.
Jeg fik ikke drukket hele flasken, så er der den kundeservice, at så bliver flasken sat op på en hylde ude på lageret, med et navneskilt på. 
Jeg havde sat mig det mål, at 1.Juledag ville jeg ud og have flasken tømt.
I går tog jeg med toget fra Struer, og ankom til Irish Pub sidst på eftermiddagen.

Det var Susan som stod bag baren, og Kaj var eneste kunde. Så fik vi lige en øl, der kom flere gæster ind ad døren, og så fik jeg en øl til det andet ben.
Jeg sagde til Susan, nu må jeg hellere komme i gang med årsagen til jeg sidder her, 1. Juledag, at få tømt min Vodka flaske.
Susan er vaks ved havelågen, flasken var allerede fundet frem.
Det skulle vise sig, at være det rette øjeblik Susan fandt flasken frem, og fik en spand is og en flaske Coca Cola gjort klar. For nu væltede det ind ad døren, med glade mennesker, og snart  summede hele Pubben af hyggelig samvær. 

Jeg fik vekslet en seddel til mønter fik dem stoppet i Jukeboxen, og fandt den rette musik. 

Når man sidder ved baren og drikker Vodka & Cola, kommer man i stemning. Men man når et tidspunkt, hvor man hellere vil have en øl.
Proppen blev sat på Vodka flasken der blev sat ud på hylden igen, der er Vodka nok til endnu en hyggelig aften på Irish Pub i Vinderup, hvornår det lige kan blive ?

Jeg har planlagt at forsøge at holde Januar nogenlunde alkoholfri, der bliver kun lige når jeg tager med til Portvins smagning. Der tror jeg ikke lige man skal have Vodka oven på en perlerække af Portvin. 
Jeg satser på det kunne blive Lørdag d.1.Februar 2020, der skal flasken tømmes helt.

Resten af aftenen holdt jeg mig til Fadøl, der blev ved med at være en god stemning, og folk man kender.
Men da vi nærmede os midnat fik jeg kigget på Rejseplanen, og ku' se at nu måtte jeg se at komme hen til stationen, hvis jeg skulle nå nattens sidste tog til Struer. 

Hjemme i Struer var pølsevognen åben, det var lige hvad man havde brug for på det tidspunkt, en frisklavet Hotdog med hele svineriet i. 
Her var der masser af mennesker i byen, men jeg orkede ikke mere. Heldigvis holdt der en Taxa, så kunne jeg tøffe hjem i seng. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar