mandag den 16. december 2019

SØNDAGSTUR TIL BRUUNS GALLERI I AARHUS.

I December har Arriva et godt tilbud om Søndagen, kun 49 kr. for en One Day billet. Normalt ligger priserne på 169 kr., så det er absolut billigt, at man på de 4 Advents Søndage kan tage på udflugt med Arriva togene. 

Da jeg i går morges stod op ved 6 tiden, og kom hjem fra Bageren med friske rundstykker og tændte for fjernsynet, advarede Vejrudsigten med snevejr i det Nordlige og Østlige Jylland, og man skulle passe godt på, for der var fare for glat fører. Og i Sønderjylland, skulle de have et Stormvejr. 
Pokkers også ! Jeg hader snevejr og glat fører, det begrænser min frihed.
Hvorfor kunne vi ikke bytte med Sønderjyderne ?
For jeg er nu mere til en omgang, frisk Sømandsvejr. 

Som om vejret ikke skulle ødelægge min Søndag, så var der Gud hjælpe mig også lige en Håndboldkamp påTV-2.

Hvad i alverden skulle man så få tiden til at gå med, så var det jeg kiggede på Arrivas hjemmeside, og det slog mig, at så kunne jeg tage et smut i Bruuns Galleri i Aarhus. 
Ind og tjekke Rejseplanen, og jo da, kl.10:20 var der afgang fra Struer så var man fremme kl. 12:20. Hjem ad igen, kunne man komme kl. 14:56, så var man i Struer kl. 17:00.

I toget kunne jeg følge med i vejret, hvordan sneen væltede ned. Så er det rart når toget ankommer til Aarhus, så skal man slet ikke ud i det møgvejr.
Bruuns Galleri ligger nemlig i forbindelse med Aarhus Banegård, så man kan vade tørskoet rundt. 

Jeg lagde ud med at få stillet sulten, på Cafe Fry bestilte jeg en gang kylling. Det er noget ganske godt mad, de laver der. 

Da jeg forlod Cafe Fry, kan det nok være jeg fik øje på, at der for enden af regnbuen stod en spand guld.
I Bruuns Galleri, har de fået en TOMMY HILFIGER forretning. 
Der måtte jeg ind og kigge mig rundt, for Søren da, en masse lækkert tøj, jeg ikke lige havde råd til nu. Men 2 par strømper til 100 kr. fik jeg købt.
Ved disken sagde jeg til ekspedienten, at jeg er glad for at se, der nu findes en rigtig Tommy Hilfiger butik. Han sagde at folk nu mest køber deres tøj i netbutikken.
Da forklarede jeg ham at jeg bor i Struer, og syntes ikke der er meget fis ved at sidde derhjemme og handle ind på nettet. Men at jeg syntes det er mere hyggeligt, at tage toget til Aarhus, og så få en rigtig shoppe tur ud af det. 
Og så noget helt andet, kan jeg nu også godt li' at se varen og have mulighed for at prøve den, inden jeg køber. 
Hvor jeg dog hader når man kommer ind i en tøjbutik, og fortæller man i deres udsendte katalog har set en lækker trøje eller skjorte af mærket Tommy Hilfiger som jeg gerne vil købe. Og de siger " Det har vi sørme ikke hjemme, men nu skal du bare se, vi har noget andet."
Ja Fuck dig !! Jeg er ikke trådt ind i jeres forretning for at købe noget andet, men for at købe det Tommy Hilfiger produkt som I reklamere med i jeres katalog. 

Nu kan jeg smide disse ærgerlige indkøbs skuffelser i Historiebøgerne, og så i stedet bare tage toget til Aarhus, når jeg vil ud at købe nyt tøj.
For her kan jeg fylde indkøbsposen, med alt det  Tommy Hilfiger tøj jeg kan ønske mig. 

                                    THAT'S MY FUTURE SHOPPING.


Overfor Tommy Hilfiger butikken, var der en pop up butik. Sådan en butik hedder ikke noget, men de har mange festlige artikler på hylderne. Jeg fandt denne dåse, der vil pynte i mit hjem. 

Jeg sluttede af i Hotel Chocolat. www.hotelchocolat.dk
Det er dyrt, denne lille pakke chokolade koster 50 kr., men det er Søren-Jense-mig noget lækkert chokolade. 

På Søndag er der et sidste skud i bøssen, så går Arriva tilbage til normale billet priser. Og så bliver det for dyrt, at tage på en kun 2 timers Søndags tur til Aarhus.
Så kunne man i stedet vælge at tage en Lørdags tur til 169 kr., og gøre turen til en heldags udflugt, med brunch, shopping, aftensmad. Og så kan man endda også nå på værtshus, inden turen går hjemad igen. 

Men når nu der på Søndag kun er et sidste skud tilbage i bøssen, er det min akt igen at tage en 2 timers tur til Aarhus. For jeg vil have købt lidt lækkerier til Juledagene. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar