lørdag den 21. december 2019

MATHIAS FEST PÅ HANSIS BIER BAR.

Fredag d. 20. December, skulle der være stor fest på Hansis Bier Bar i Struer. 
Jeg skulle lige nå en hurtig tur ud på Irish Pub i Vinderup, først.
Der skulle puttes penge i min Spare Bøsse, som en glædelig overraskelse var der mange af mine kollegaer fra HK-Scan samlet på Irish Pub. Hvilket de havde nævnt, de plejer at samles på Pubben, den sidste Fredag inden Jul, lige til lidt hygge.
Naturligvis var der ingen fra min afd. Slagteriet, til gengæld kunne de fra de andre afdelinger fylde hele 2 borde. Det var sgu hyggeligt, Pubben sørgede for det blev festligt, med Juleguf på bordene og Julemusik, og så var der øl med sidevogn til en flad 20'er. Så der var en god stemning omkring bordene, men kl. 17:42 skulle jeg med toget tilbage til Struer igen. 
Jeg fik klaret det jeg skulle på Irish Pub, fik penge i Spare Bøssen. Nu når jeg heller ikke ud på Pubben igen før 1.Juledag, der er det Susan som står bag baren, så jeg har lovet at komme ud og feste med hende. 

Tilbage i Struer skulle jeg omkring LARSEN, og købe en gave. For nu skulle jeg til fest på Hansis Bier Bar.
Det er Mathias som i en alder af kun 23 år, har købt Hansis Bier Bar, og har fået spiritusbevillingen.

Det skulle fejres, og det blev det stort. For et fornuftigt beløb, kunne folk blive afhentet og kørt til Hansis Bier Bar i Limousine, og det var der flere der benyttede sig af. 

Fra kl. 19 til 21, var der Gratis øl og klemmer.

Den helt store Nyhed på Hansis Bier Bar, er at nu har de fået en overvåget garderobe, så nu skal folk ikke længere have deres overtøj hængende ubevogtet henne ved døren. 

Det næste de skal have noget gjort ved, er kulden. Jeg fatter ikke de mennesker som kan være der med bare ben og arme, for selv om jeg have en tyk trøje på, er kulden gennemtrængende. Jeg er godt klar over det er et stort lokale vi befinder os i, og hver gang døren lukkes op kommer kulden med ind, det gør det sikkert vanskeligt at holde lokalet varmt. Men der må kunne gøres noget, så man ikke skal sidde og fryse. 

Ellers var der en god stemning, der var mange folk man kender. Og vi håber jo alle, at Mathias har held med at gøre Hansis Bier Bar til en succes. 

Live musik skulle der også være, det var Djangos. 
Der var klokken over ni og de gratis øl var forbi, og så tænkte jeg, at nu vil jeg ind på Limfjordskroen.
Her var det Viksen som skulle optræde.

Det er godt nok uretfærdigt af Limfjordkroen, at hyre Viksen på samme aften hvor Djangos er hyret af Hansis Bier Bar.
Det er som at sætte folk til at vælge imellem en kogt Gulerod og en Hotdog.
Nu kunne jeg se inde på Limfjordskroen, jeg ikke var den eneste der forlod festen på Hansis Bier Bar. 
Der var flere der foretrak en Hotdog.
Nu er Viksen Fandeme også god, det band hun har fået samlet, de kan virkelig spille musik. Og så er hun selv, sexet og sjov, og hun kan synge og skabe en fest.
Derfor var der på Limfjordskroen, både dans og fællessang. 

Ved midnat ville jeg hjem, og var så heldig der lige var en Taxa. 









Ingen kommentarer:

Send en kommentar