lørdag den 1. juni 2019

ÅBEN AFTEN.

Fredag d. 31. Maj var der Open By Night i Struer, Herning Centret og Holstebro, og sikkert også i mange andre Danske byer. Hvilken en skulle man vælge ?
Valget var nu ikke så svært, for Bierstube i Holstebro, kunne i går fejre fødselsdag, og tilbød i den anledning Gratis mad. Og så ville Sweetheart give gratis koncert på St.Torv.

Valget faldt på Holstebro, det kom for øvrigt til at passe med, jeg alligevel skulle forbi Kruset, og have mig tilmeldt Pinsefesten Søndag d. 9. Juni. 

Jeg tænkte at nu hvor Bierstube fejre fødselsdag og er vært med gratis mad, ser det pænest ud jeg lige går omkring blomsterforretningen og tager en plante med under armen. 

Jeg var vist den eneste som havde en gave med, men pyt ! Nu er jeg heller ikke lige frem stamkunde på Bierstube, det er kun engang i mellem jeg smutter ind og får en enkelt øl. Så jeg syntes alligevel når man dukker op til gratis mad, så må man vel godt vise sig fra sin pæne side.

Vise sig fra sin pæne side gjorde vejret også, det var behageligt at kunne sige udendørs og nyde en fadøl.

Da maden kom på bordet satte jeg mig indendørs, og sikke noget lækkert mad vi fik.
Det var en rigtig Wienerschnitzel med hele pivtøjet, pivtøjet kunne man selv tilføje. 
Det er Rådhuskælderen som leverede maden, så nu ved jeg hvor jeg vil hen at spise, når jeg får lyst til Wienerschnitzel. For den var gennemstegt, mør og saftig. 

Der skulle være livemusik, men jeg havde lyst til at opleve Sweetheart på St.Torv. 

Og så trængte jeg til at sidde og nyde en kop kaffe.

Hos Kaffeladen var der også Open By Night, der kunne jeg nyde en kop frisk brygget kaffe med et stykke Gulerodskage. Og kl. 20:00, gik Sweetheart på scenen ude på Torvet.

Det kan godt være Pernille Højmark er blevet en gammel havelåge, men hun er sgu stadig sexet. Og hun viser at Bedstemor med slag i, ikke kun er et spil kort.

I det lune vejr med mulighed for at få kolde fadøl, og et veloplagt Sweetheart på scenen, var lige den cocktail der omdannede Store Torv til et dansegulv, og hvor selv de stille typer lod sig rive med til et par fællessange.

Jeg havde et tog jeg skulle nå, derfor ville jeg en tur på Fox and Hound, og have mig en stille Gå-nu-hjem-øl. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar