torsdag den 30. maj 2019

DET LILLE APOTEK i STRUER.

Uge 22 som vi er i nu, er en uge med en Helligdag på en Torsdag, Kristi Himmelfartsdag. I den anledning arrangerede Det lille Apotek i Struer livemusik på en Onsdag aften, Skide godt Egon, for så kunne jeg nemlig slå 2 fluer med et smæk.


Struers fine restaurant : Værftet der har til huse på Havnen, er nu begyndt at serveret Stegt Flæsk med Persillesovs om Onsdagen.
Så jeg fik den lyse ide, at indlede en Onsdag aften på værtshus med at spise på Værftet. 

Det er nemt at bestille bord, det gør man på deres hjemmeside. 
Jeg har aldrig været på Værftet for at spise før, fordi det er noget dyrt mad og mest for dem der er til det finere køkkenkunst. Åbenbart ikke mad der kunne lokke folk nok om på havnen, men nu er vi heller ikke så mange i Struer der har røven fuld af penge. Sikkert derfor den sidste ejer måtte forlade skuden og give tjansen videre til en ny ejer.
De har stadig den fine mad på menuen til dem der er til den slags, men de er også begyndt at have mad på menuen for os som er vokset op med mors kødgryder, der mest er opskrifter hentet fra Danmarks Bondekøkken. 

Værftet har en flot beliggenhed på Havnen, med udsigt til Venø, Bremdal,  og Lystbådehavnen.

Det her er hvad man får serveret om Onsdagen, når der er stegt flæsk på menuen.
Nogle steder får man flere kartofler end kød, jeg er glad for man på Værftet får kød og kartofler og sovs ligeså, i en passende mængde, så man undgår madspild.
Sovsen smager himmelsk og kartoflerne der er nyopgravede danske kartofler er også gode. 
Men deres stegt flæsk,
der er jeg nød til at sige, det er de bedst til at stege på Rio Bravo i København.
Det er min plan jeg i min sommerferie i år vil en tur til København, og nu er jeg da nød til at skal på Rio Bravo og have deres stegt flæsk med persillesovs.
Den stegt flæsk de servere på Værftet er nogle tørre gnallinger, men det er selvfølgelig godt til dem der ikke bryder sig om at få fedtede fingre. 
Men det var udmærket og prisen er overkommelig. 

Kl. 18 skulle der være livemusik på Det lille Apotek i Struer, og da jeg har alle de øl-kort jeg har vundet i Sprit Banko, kunne jeg få en gratis aften i byen, og det er jo ikke at sige skide til.

Det var Sejbjerg Duo som skulle optræde. De er på raket tid blevet super populære, og det forstår man godt.
De er knald go'e til at underholde og spille de sange folk holder af at synge med på.

Nu var Det lille Apotek det eneste værtshus i Struer, hvor der skete noget på en Onsdag aften. Derfor var vi pænt mange, og det blev en hyggelig og festlig aften, i selskab med de mennesker man kender.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar