lørdag den 2. februar 2019

RABALDER PÅ HANSIS BIER BAR.

Jeg havde en aftale med Anja fra Lemvig om, at vi Fredag
aften skulle til koncert med Rabalder på Hansis Bier Bar i Struer, og jeg skulle hente hende i Lemvig.

Jeg sagde til Anja, at så ville jeg på Cafe Larsen og havde Flæskesteg, da det er længe siden jeg har fået det.

Det er en glæde at smage, at det stadigvæk er Cafe Larsen i Lemvig, der servere Danmarks bedste Flæskesteg. 
Du kan altid stole på at du får de sprødeste svær dejlig saltet, mørt og saftigt 2 stykker kød, og så den sovs med smag og den rette tykkelse.

Anja fortalte hun om Lørdagen skal til koncert i Horsens, jamen jeg havde også noget jeg skulle; Lørdag over middag skal jeg til Sprit Banko på Irish Pub i Vinderup.
Planen var at Lørdag morgen kl. 8, skulle jeg kører Anja hjem til Lemvig igen.
Så kunne jeg godt regne ud hvis vi skulle sidde på Hansis Bier Bar til kl. 3 om natten og drikke øl, ville jeg ikke være i stand til at køre bil Lørdag morgen kl.8. Så jeg sagde til Anja, så holder jeg mig til sodavand i aften og vi tager bilen ned til Hansi Bar.

Kl.22 blev dørene åbnet på Hansis Bier Bar, og på en aften med livemusik skal man bestille bord og en sprutpakke hvis man vil være sikker på at kunne sidde ned. Det havde vi ikke bestilt og regnede med vi så bare skulle stå op, men vi mødte min tidligere kollega der sad ved et bord sammen med sin veninde. De tilbød vi måtte sidde ved dem, og de havde en sprutpakke som vi også måtte få af. Jeg fik dem forklaret hvorfor jeg kun drak sodavand, og det var så i orden.

Denne Fredag d.1. Februar var en succes for Hansis Bier Bar, hold nu op alle de mennesker der var. Mange jeg kendte, men også de pudsige.
For der kom to piger jeg overhovedet ikke genkendte, hen til mig og råbte "Hej Lasse, er du ikke Colakongen ? " Jo det er jeg.
Hvor er det pudsigt der i Danmark lever piger jeg har glemt alt om men som ikke har glemt mig, de husker mig for noget godt, de husker dengang vi havde det sjovt sammen. 
De fortalte at de i 90'erne gik på Struer Skolen, det vi dengang i folkemunde kaldte Frikadelle Farmen, og de husker de var med til Rom & Cola fester hos mig og at vi tog til Fadøl om Torsdagen på Bubsi.
Så kunne jeg huske tøserne, dengang i 90'erne gik jeg i en klikke hvor vi kendte mange af de smukke og festlige Teenage tøser fra Frikadelle Farmen, de var med til vores fester og med os i byen.

Nu til dag risikere mange piger desværre, at der puttes drug rape i deres drinks, sådan noget gjorde vi OVERHOVEDET ikke dengang. Vi opførte os pænt over for pigerne, og i langt de fleste tilfælde var der blot tale om venskaber, fest og sjov og så skete der ikke mere end det.
Engang imellem var der en pige som begyndte at tale om sex, og så kunne man regne ud, at i aften kommer man ikke til at sove alene. 


Rabalder skulle optræde fra kl.23 til kl. 2, og jeg må sige at Hansi Bar er en perfekt ramme til koncerter af denne størrelse, bandsene står oppe på 1.sal, så der er plads på dansegulvet. Og selv om de spiller så musikken kan høres kan man alligevel snakke sammen  uden at skulle råbe til hinanden.

Anja skulle have overnattet hos mig, men nu vi begge var ædru sagde jeg at jeg lige så godt kunne køre hende hjem til Lemvig igen. Og så kan vi begge få en rolig formiddag inden vi skal ud til det vi skal om eftermiddagen.
Men vi blev enige om at næstegang vi skal til noget på Hansis Bier Bar, vil vi ikke sidde og være ædru, så vil vi have en sprutpakke, og så skal jeg ikke ud at køre bil hverken om natten, og når vi står op igen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar