søndag den 27. januar 2019

DART.

På Irish Pub i Vinderup, var der i går Dartturnering og det begyndte kl.12, jeg havde tilmeldt mig.

e
Det kostede 150 kr. at deltage, det beløb dækker alle udgifter, fra leje af ekstra Dartmaskiner, gevinster, mad og lidt at skylle halsen med.

Det blev en lang eftermiddag og aften med, da vi alle skulle igennem 10 runder. Og det lidt at skylle halsen med, var noget værten bestemte. Den der f.eks. ramte en trippel tyver eller dobbelt tre, og hvis man fik alle tre pille i samme trippel, så fik den person en lille skarp til halsen.

I dagens anledning var der opstillet 4 Dartmaskiner, og vi blev delt op i 6 hold med to i hver. 

Jeg tog det hele med godt humør, og der var jo heller ikke så meget andet at gøre. For når man var oppe i mod Amors kollegaer kunne man godt se hvilken vej det gik, for der er sgu lang vej ned fra 501 når man kun rammer de små tal der ikke rigtigt giver nogle point, og når man når der ned hvor man kun skal ramme de små tal, så kan man fandeme både ramme Bulls Eye, og trippel og dobbelt, undtagen lige den trippel man skal lukke med.
Så jeg var ham der opfandt hjulet, og holdt mig på de pæne runde 0'er hele vejen gennem alle spil.

Efter de indledende runder var der aftensmad, Frikadelle burgere, og så gik aftenen med at komme igennem de afgørende runder.
Der skulle man så ikke ramme trippel for at afslutte, og så spillede vi 701 for ikke at skulle stå der ind til Søndag aften for at blive færdig.

Når nu man skulle være på Irish Pub en hel dag, kunne jeg lige så godt købe en flaske Rom. 

Det var nogle fine gevinster, til de der var så heldige at vinde.

Der var hele dagen og aftenen igennem en god og hyggelig stemning, selv om nogle tabte var der ingen der blev sure eller så skævt til hinanden, det gode grin og høje humør holdt hele dagen. Så man slappede af fandt noget godt musik på Jukeboxen, og man var sgu ikke appelsinfri da dagen var omme.

Så enden på det hele blev, at jeg atter måtte have Vinderup Taxi til at køre mig hjem.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar