søndag den 19. august 2018

SUPER SHOPPING I AALBORG STORCENTER.

Som I ved har jeg længe ønsket mig at købe et Jaguar ur, men da jeg i min sommerferie var en hurtig tur i Aalborg Storcenter, fik jeg øje på et ur jeg hellere vil eje.

Derfor tog jeg i går en tur til Aalborg Storcenter, og i stedet for at køre ad den sædvanlige vej, kørte jeg over Hobro, og ind forbi Vebbestrup. 
Den tur tager ikke længere tid end den anden rute, man får blot set noget andet end det sædvanlige. 

Da jeg ankom til Aalborg Storcenter gik jeg efter det jeg var kommet for, at købe et nyt ur. Det er hos Henrik Ørsnes, jeg fik øje på uret.
Det Jaguar ur jeg har kig på koster tæt på 10.000 kr., det er også et flot ur. Men det her Tommy Hilfiger ur, har nogle smarte detaljer, og koster kun 1500 kr.
Udover at vise klokken, er der tre små skiver, det til venstre viser ugedagen, det øverste datoen, og det nederste er noget med hvornår der er gået 12 timer og når der er gået 24 timer. Og så har uret en superflot blå farve, så jeg dropper ideen om et Jaguar ur. 

Nu jeg var der, var jeg ovre hos Billig Billy. For d.1. Sept., skal jeg til 80'er fest på Irish Pub i Vinderup. Og der skal vi komme udklædt, det fandt jeg alt sammen i Billig Billy. Hvad posen indeholder er en hemmelighed der først bliver afsløret d.1.Sept. 

Min frokost spiste jeg på Cafe Bord 1, et Stjerneskud, en kop kaffe og kage. Jeg kom af med 177 kr., måske dyrt, men det var altså også noget godt mad, så gør det ikke så meget det er lidt dyr, og man er jo ude at solde. 

Så fik jeg købt nye sko, en vindjakke og en blazer.

Så nu kan jeg gå Efteråret i møde velklædt, da jeg i fredags fik købt et par nye bukser.

I Fredags ville jeg en tur til Holstebro og have det August tilbud de køre hos Bones, Bbq ben og softice. Så kom jeg forbi tøjforretningen 2402, og der kom jeg til at købe et par nye bukser.
Så nu går den ikke længere, nu skal jeg have ryddet op i mit klædeskab.
Jeg har så mange sko, jakker og skjorter jeg ikke længere gider at bruge. En af de nærmeste dage ryger hele møllen i en tøjcontainer. 

Jeg kørte ad den sædvanlige vej, da jeg skulle hjem fra Aalborg. Og jeg havde ellers planlagt, dette skulle være en weekend med 0 øl.
Men da jeg kom hjem, syntes jeg nu alligevel at jeg trængte til at få en god øl.

En 1664 Blanc, den kan man få på Irish Pub i Vinderup, og da jeg så så at Dagens Ret hos Nørregades Køkken var Skinke Snitzel, kunne jeg godt se hvor det bar hen.

Så op og med toget til Vinderup, og ind på Nørregades Køkken og spise. Det var igen noget meget lækkert mad, og jeg tager der ud igen på Tirsdag, der er Dagens Ret; Dansk bøf med bløde løg.

Så ind på Irish Pub, og få en dejlig kold 1664. Det er en populær øl på pubben, sådan en øl var vi flere der skulle have.

Vi havde en rigtig hyggelig aften, hvor vi fik talt om efterårets mange arrangementer på Irish Pub.
I September bliver der 80'er festen, og hele 2 weekender i træk med livemusik, senere på efteråret bliver der; en Gin smagning, Portvinssmagning, Oktoberfest og Julefrokost.

Og så nævnte vi, at det kunne være hyggeligt med en tur i Bowling Hallen. Det vil værtinden gerne undersøge og sagde, at så finder vi en Lørdag hvor vi mødes på pubben om eftermiddag. Så får vi en bus til at hente os, og når vi er færdig med bowling tager vi tilbage til pubben, får noget lækkert at spise og holder en fest.
Jo, der bliver sandelig noget at glæde sig til. 











1 kommentar: