søndag den 16. juli 2017

FERIEN FORBI.

Ferien er forbi, og der skulle købes ind til madpakken. Da der ikke var en skid at se i TV i går aftes, kunne jeg lige så godt køre en tur i Bilka, da jeg havde set Nyhederne kl.19.

Det er faktisk behageligt at shoppe i Bilka en lørdag aften, der er ikke ret mange mennesker. Så det er nemt at finde en parkeringsplads og komme rundt i butikken, og nemt at komme gennem kassen når indkøbsturen er overstået.

En anden gang hvor jeg har en lørdag aften, hvor jeg ikke har andet at give mig til, vil jeg overveje at bruge aftnen på en tur i Bilka.
For sådan en lørdag aften herhjemme, er sgu godt nok kedelig. Jeg er fucking træt af underholdningen på TV-2 " Rundt på gulvet", kunne de da ikke snart finde på noget andet ?
Dengang jeg var barn og vi kun havde DR-TV, da var lørdag aften faktisk meget hyggelig. Det var dengang Lørdag aften begyndte med "Ingrid og Lillebror", så var der en quiz med Otto Leisner, eller Lørdags hjørnet, og ugerevyen UHA UHA. Lørdag aften sluttede med Sam Mc. Cloud, eller Kojak.

I dag har vi så mange TV kanaler, men der er ikke nogen af dem der kan samle familien Danmark til en hyggeaften.

Da jeg kom hjem fra Bilka, kunne jeg på Kanal 5 se "Die Hard-Mega Hard", og så nyde en dansk sommerdessert.


Men i dag slutter mine 3 ugers sommerferie, som gik de tre uger hurtigt, alt for hurtig var de overstået.

Det har været tre festlige uger hvor jeg virkelig fik festlige oplevelser. Et smut til Esbjerg, Pirat Fest i Aarhus, en uges ferie i Tyskland i selskab med mine gode venner Mona & Claus, og de små hygge ture jeg også nåede.

I aften kl.19 begynder hverdagene igen, der er min senge tid atter kl.19 i hverdagene, og op igen kl.1:30 om natten.
Og et helt år til man igen får sommerferie.
Jeg glæder mig til efteråret, hvor det ser ud til der venter mig nogle ret så fede oplevelser.
Det fortæller jeg om her i Rygerkupeen, når jeg inden så længe har fået efterårets begivenheder planlagt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar