mandag den 1. august 2016

ENDELIG FIK JEG RYDDET OP

I mange år har jeg talt om, at nu skulle jeg også se at få ryddet op i mit pulterkammer, men det blev kun ved snakken. Så i sidste uge var jeg ude hos AUTOCENTRET i Holstebro, og få lejet en flyttebil til i dag Mandag. Så blev det ikke længere ved snakken, nu fik rummet en over nakken.

Bilen jeg har lejet kunne jeg hente i dag kl.8, så var jeg omkring bageren efter rundstykker, for sådan en dag bør startes hyggeligt.

                                           www.autocentret-as.dk
Og så gik jeg ellers i gang, både i mit kælderrum og i pulterkammeret.
Ufatteligt alt det lort man har fået samlet sammen, som man overhovedet ikke bruger mere.
Gamle telte, tasker, kufferter, tøj og ragelse. Ud i bilen og så bare op på Genbrug med det.

Så kunne jeg bag efter fejre jeg nu var færdig, med smørrebrød fra MENY.

Helt færdig blev jeg ikke, men I vil tydeligt kunne se forskellen på disse to billeder.

Der er blevet pænere, jeg fik taget det værste, nu skal resten ordnes.
Der er en rengøringskone ude i Holstebro som tilbyder sin hjælp + hun også pudser vinduer, så det er min plan jeg vil have et tilbud fra hende om at få hele min lejlighed gjort grundigt ren.

Så har jeg en masse gamle pornofilm på DVD og VHS, og en hel masse CD'er. Jeg hverken ser eller hører noget af det, så jeg må have fundet ud af hvordan jeg kan komme af med disse ting.
Og så vil jeg have alle de gamle reoler smidt ud, og så en tur i Ikea og købe nogle nye. Der skal jeg have fundet nogle som kunne tænke sig, at tjene en sjov aften i byen hvis de tilgengæld vil hjælpe mig.
Og så nogle nye gardiner, så kommer det rum til at se pæn ud.
Om jeg vil bruge det som soveværelse har jeg ikke besluttet mig til, min foreløbige beslutning er det kun skal bruges til opbevaring af tøj, bøger og hvad man ellers gemmer af vejen.

Bilen fik jeg afleveret igen her i eftermiddag, jeg skulle ligge 1500 kr. og fik så 800 kr tilbage da jeg afleverede bilen igen. Så den bil vil jeg leje igen, den dag jeg vil i Ikea.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar