søndag den 7. august 2016

SOMMERKONCERT VED FUR BRYGHUS

Anette havde planlagt at når vi i år skulle afsted til Sommerkoncert ved Fur Bryghus, så skulle vi festligt ankomme i en limousine.

Først skulle vi mødes hos hende til morgenkaffe, og kl.12 blev vi så hentet.

Det er ikke ret dyr, 300 kr. pr. snude for at blive kørt fra Hem ved Skive over til Fur Bryghus, med i prisen var færgeoverfart og 2 flasker champagne som vi kunne nyde undervejs.
I skulle have set de øjne der blev sent da vi kørte ombord på færgen, det var sgu alle pengene værd. Det fede er vi kunne se alle dem uden for limousinen, men de kunne ikke se hvem der sad inde i limousinen.
Og da vi ankom til Furbryghus, blev vi sat af lige ved billetlugen. Der blev lagt mærke til os, nej hvor kunne det være sjovt at prøve igen.

Første bande der gik på scenen var BACK TO BACK. De har kun haft et enkelt hit: sangen om Jonatan.
Ellers er det kun sådan noget radiovenlig musik de spiller.

Da de var færdige med at spille satte vi os op i VIP teltet, og fik lidt frokost,
Det er godt at have billet til VIP teltet, ikke kun når vi skal spise, men også i tilfælde af regnvejr. Så kan man sidde lunt og tørt og opleve koncerten.
Det var dog ikke nødvendigt, Anette havde nemlig taget sine prikkede gummistøvler på. Og når hun tager dem på, er vi sikre på vejret holder sig tørt.
Nu var det ZIDIDADA der skulle optræde, de fik sat lidt mere gang i festen, og efter dem var det VOLF BAND.

Det kom til at passe meget godt med vi skulle op i VIP teltet igen, for nu var der aftensmad.

Vi er nu så gode til at provokere folk der sidder omkring os, ikke fordi vi gør dem fortræd, sådan er vi ikke. Vi er høflige men vores samtale emner ryger nu ofte ned under bæltestedet.
For vi kom til at tale om at nu åbner der en Blowjob Cafe i Schweiz, hvor man kan købe en kop kaffe og et blowjob for 400 kr. Og det kunne vi drenge jo godt tænke os at prøve, bare en lille weekend tur til Schweiz.
Så var der en af pigerne der spurgte hvad et blowjob koster i Danmark, da kunne jeg oplyse om det koster 800 kr. og det er uden en kop kaffe.
Da lo de !
De spurgte mig også om DKweb om de Webcam piger som optræder der.
Jeg fortalte vældigt om de skønne piger jeg har lært at kende der, og det faktisk er meget hyggeligt.

Da ku vi se at nogle af de mennesker der sad nærmest, blev en smule forarget på os.

Så skulle vi ud på plænen igen, for nu var det NICOLAI & PILOTERNE der skulle optræde.

Og efter dem var det dagens to sidste bands, og der var det godt vi havde sparet på krudtet og de våde varer. Vi fik drukket nogle øl men ikke flere end vi kunne holde balancen hele dagen og aftnen igennem.

Kl.21 var det PETER & DE ANDRE KOPIER der gik på scenen, hold nu kæft de er gode.
Vi har en del fyre med en guitar i Struer, som tror de er Kim Larsen blot fordi de tager en kasket på. Men Kim Larsen synger altså ikke jysk, vel ?
Peter & De Andre Kopier lyder 100 % som Kim Larsen, den her flabet københavner jargon, så de fik skabt en have fest.

Som rosinen i pølseenden var det HARDINGER BAND.
Jeg tænkte hold nu kæft, har de fået Anne Linnet med i bandet.
Men da jeg gik tættere på scenen kunne jeg godt se det blot var en fyr med langt hår, der så 30 år yngre ud end Anne Linnet, og han kunne Den Onde Lyne Mig spille guitar.
Vi fik alle de gode gamle Shu-Bi-Dua sange, at gå hjem på.

Det var Anettes søster der kom og hentede os.

Anette fortalte at til næste år kunne hun tænke sig vi skulle have en hel weekend sammen på Fur, og vil se om vi kunne leje et sommerhus. Anette er god til at arrangere , så jeg vil ikke blive overrasket hvis det lykkes hende.
Nu er Fur en velbesøgt ø, så jeg kan være bange for det bliver dyrt at leje et sommerhus lige i feriesæsonen.

Men så er der campingpladsen, hvor jeg ved de har nogle gode hytter der er billige at leje. Så ved jeg godt vi skal op i fælleskøkkenet når der skal laves mad, og fælles toiletterne når der er behov for det.

Lad os nu se hvad det bliver til, for vi har et helt år at arrangere i.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar