torsdag den 5. maj 2016

PARADISE HOTEL 2016

Jeg er en af dem der trofast følger med i Paradise Hotel, og har fulgt med de sidste mange år.

Jeg sidder ikke med en løftet pegefinger og den sædvanlige blæver holdning om hvor er det synd for de unge de bliver udstillet på denne måde. De er over 18 er myndige personer, og de har selv fulgt med i Paradise Hotel, så de kender spillets regler, og har nu selv fået muligheden for at deltage.

Jeg følger med for spændingens skyld, men også med en lille snert af misundelse.
For de muligheder for at deltage i en konkurrence af denne art, fandtes slet ikke da jeg var ung.
Dengang jeg var ung, kunne man ringe til Jørn Hjorting i "De ringer vi spiller", hvor det var Frk. Klokken der bestemte om spørgsmålet skulle være let eller svært.
Man kunne også komme på TV hos Otto Leisner i "Kvit eller Dobbelt", her kunne man komme op i spørgsmål der vedrørte sine interesser eller hobby. Det krævede dog man var lidt af en nørd, hvis man skulle vinde stort.

Hvad kræves der af de unge i dag for at deltage i TV ?
Måske ikke det helt store, de skal blot være klar til at underholde seerne, blive reality stjerner, blive nævnt i Se og Hør og komme en tur på den røde løber.
Nogle af deltagerne slipper gennem nåleøjet, og kan leve af berømmelsen de opnår, men for de fleste varer berømmelsen kun så længe de deltager i showet.

Men sikke nu en oplevelse de får så uanset hvor ledes de klarer sig i spillet, vil de forhåbentlig altid mindes disse oplevelser med glæde.
I mens alle vi andre er på arbejder og passer vores sure daglige pligter, er de på en ferie på et lækkert hotel i Mexico hvor solen altid skinner, det kan man både misunde dem og unde dem.

Konceptet Paradise Hotel fungere stadig, dog ses det tydeligt at deltagerne har fulgt med i de tidligere sæsoner af Paradise Hotel så de opgaver de skal løse for at komme videre i spillet, kommer ikke som en tyv om natten og overrasker dem. Og de spørgsmål de stiller hinanden til Pandoras Æske, de napper en smule men efterlader ingen bidemærker.
Så til de kommende sæsoner af det populære program bør producerne finde på nogle nye tiltag så deltagerne ikke blot løser opgaverne i søvne, I må godt tage røven på deltagerne.

Og så kommer man i tvivl om hvem der bestemmer, hvem der skal ryge ud af hotellet, og hvem der får lov at blive.
Er det deltagernes egne valg, eller er det producerne der træffer beslutningerne ?

For at et program som Paradise Hotel kan blive en succes, kan man ikke bare smide de upopulære ud og bestemt heller ikke de populære, det er dem der tiltrækker seerne hver eneste dag.
Så der skal være hende der pisser dig af, og baben, og der skal være ham den trælse og ham den sympatiske.

Årets babe er Caroline. Hun er nu også festlig.

Mens hende der pisser mig af, er Christine Marie. Hun er kommet alt for let til sine sejre, og jeg fatter slet ikke drengenes store interesse for hende.
Men okey ; hun gør altså en indsats for få indflydelse og komme videre i spillet.
Hun leger med drengene og flirter med dem, alt i mens de andre piger sidder på deres flade og ryger cigaretter, og er pisse sure over der ikke bliver lagt nær så meget mærke til dem.

Jeg bliver sur hvis det er ham Patrik eller Christine Marie, der gik hen og vandt.
Min vinder af Paradise Hotel 2016, er Caroline.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar