søndag den 27. september 2015

KLOVN FOREVER

I går eftermiddag tog jeg i biografen
www.apollon-struer.dk for at se filmen: KLOVN FOREVER.

Det er en af de mest vellykkede og geniale komedier der længe er lavet, fordi det ikke blot er en falden-på-halen-komedie, men fordi det er en komedie der har noget at fortælle.
Filmen kommer rundt om alle de følelser der er forbundet med et venskab.
Der er savnet af alt det sjove man sammen havde en gang, når den ene er single og kan tillade sig alt, men den anden ikke kan være med fordi han er bundet fast til sin familie og de sure pligter der følger med det nye liv han har fået

Og når den ene rejser sin vej, og den anden tager afsted for at få sin ven hjem igen. Og der er den knusende skuffelse når den man troede var en ven, overser dig, glemmer at nævne dig i sin tale.

Så er der situationen hvor man kommer til at begå en fejl, en lille dum ting, som i første omgang bliver påtalt og straffet. Men hvor venskabet alligevel vinder, fordi man kan tilgive.

Parforholdet bliver i den grad også udstillet ærligt, som i tilfældet med Frank og Mia.
Hun er så typisk, stiller altid disse sylespidse og irriterende spørgsmål, taler altid ned til ham, også i andres ophør, og altid fylder hendes forældre alt for meget i det forhold.
Og så orker man ikke at bolle, heller ikke når der pludselig er tid og hun har lyst, så udskyder man det til en anden gang.
Det med venskaber kender jeg ikke noget til.
Når jeg kigger tilbage på mit eget liv, har jeg aldrig haft en rigtig ven. Det var kun nogle man hang ud sammen med, jeg var aldrig med i inderkredsen, men de kunne bruge mig når jeg havde penge og cigaretter.
Så alle de mennesker jeg kendte en gang, savner jeg overhovedet ikke idag, de er helt ude af mit liv.

Mit liv idag hænger sådan sammen, at jeg stadig ikke er med i nogen inderkreds. Men jeg er langt mere tilfreds med det liv jeg har idag, fordi jeg ikke længere bliver styret af nogen, idag er det migselv der styre mit liv.

Jeg nyder de bekendtskaber jeg har opnået på Scor.dk, når jeg er med til de forskellige fester i logerne. Fordi de er mennesker jeg kan vælge til og fra, som det nu passer ind i min kalender.
Det er nogle skide sjove fester vi holder, og det fede er, når der er bodytequilla så kommer pigerne også over og skænker en op til mig. For som de siger, du skal ikke sidde og føle dig udenfor, du må også gerne smage.
Nu er det ikke kvinder med kedelige konepatter, men kvinder med nogle babser man virkelig har lyst til at smage, og det giver de mig lov til.

At få en kæreste orker jeg ikke, jeg gider simpelthen ikke at skulle sidde i et forhold med sure pligter, og hendes forældre der fylder alt for meget.
Jeg nyder at være single og kan gøre lige det jeg har lyst til. Og sex kan jeg få i en Swingerklub, eller når jeg ind imellem besøger en af de varme piger fra side 6.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar