fredag den 2. oktober 2015

KLOVN FORARGELSE

Jeg skal da love for at den nye KLOVN film KLOVN FOREVER, viser i hvilken retning Danmark går.

Særlig grad er kvinderne dybt forarget over plakaten.

Det sjove er, at kvinderne inddrager deres børn i den forargelse, og påstår de tager skade af at se to mænd der ligger i en 69'er.

Ærligt talt tror jeg ikke at børnene tager alvorligt skade af denne plakat, jeg tror de har et mere humoristisk syn på billedet og forestiller sig noget om prutter.

Lad os tage en tur tilbage til 70'erne, da Trille sang om ØJET I DET HØJE, hvad der sker i hendes trusser når hun ligger sig til at sove.
Eller hvad med Kaj & Andrea der sang om en Tissemand, eller Monrad & Rislund med deres JESUS & JENSVEJMAND.

Om Kaj & Andreas sang, var alle enige om det er en ganske uskyldig sang, men ret mange i særdeleshed religiøse mennesker blev dybt forarget over Trille og Monrad & Rislund.
Dengang lo man ad de forargede, og så gik diskussionen på, hvor vigtigt det var at flytte grænser for hvor langt man må gå  i sin ytringsfrihed.

Danmark blev Verdensberømt for at være et frisindet land, hvor befolkningen havde/har en afslappet og naturlig indstilling til nøgenhed og frække sange og vittigheder.

Desværre ser det ud til vores frisind er røget sig en tur, fordi vi begår den fejl at rette ind efter dem der bliver forarget. Det er dybt forkert, vi har alle ret til at ytre vores meninger, og denne ret skal aldrig tages fra noget.
Men vi må aldrig nogensinde begynde, at rette ind efter de forarget, og give dem magt. Vi skal gøre som vi plejer at gøre, stille os op og grine af de forargede og på denne måde fortælle dem, vi retter aldrig ind efter deres meninger.

Naturligvis skal KLOVN plakaterne ikke pilles ned, de skal blive hængende og netop vise at vi i Danmark stadig er frisindet.

Iøvrigt kan jeg fortælle, at jeg idag har haft afspadsering. Så jeg har rigtig hygget mig, sidder og godter mig over at imens mine kollegaer står ude på fjerkræslagteriet og hænger kyllinger op, sidder jeg og læser Se og Hør, og ser God Morgen Danmark.
Men jeg har også været dygtig, fik støvsuget og taget opvasken.

Og så fik jeg hentet et par gode stykker smørebrød til frokost.

Og når klokken slå 16, kan I møde mig på Limfjordskroen. Der er fyraftensøl i 3 timer til kun 15 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar