onsdag den 9. september 2015

PAUSE HOS ELVIRA FRIIS.

Mit medlemsskab på Elvira Friis side er nu udløbet.
Jeg var med næsten fra begyndelsen, og det har været en fornøjelse at se hendes side vokse fra kun et par tøser til idag at være en ret så omfattende side med 33 piger. Nogle af pigerne er kendt i hele Norden, det er sgu flot gået af Elvira Friis.
Nu kunne jeg godt tænke mig, hun fik hende Sonja fra Tyskland som man kan følge på Facebook, til også at optræde hos Elvira Friis, så står det helt fast jeg omgående vil forny mit medlemsskab.


Men på denne side af November har jeg ikke råd til porno, for min bil skal til undervognsbehandling og have skiftet bremser, og der skal skiftes fra sommerdæk til vinterdæk. Og i November skal jeg fejre min fødselsdag, så det bliver sgu nok først til Januar der bliver råd til en ny omgang inde hos Elvira Friis.

I mellemtiden må jeg så kigge på de gratis glæder inde på Facebook, som f.eks DANISH CANDY .  
Og ikke at forglemme min Facebook venindes nye side.
Ja det er hende til højre vi taler om.
Jeg var slet ikke i tvivl da hun for nylig var SE OG HØR PIGE, at hun skulle klippes ud sættes i glas og ramme, og op og hænge på min væg. Der hænger hun side om side med min pin-up pige, og pynter noget så gevaldigt.

Nu er der sikkert nogle der vil syntes jeg er en anelse BIMS .
Og jo; vi kan da godt blive enige om jeg har en skrue eller to løs, men jeg er da Gudskelov ikke en syg stalker der jagter pigerne.
Jeg er ved mine sansers fulde fem, og har blot en naturlig interesse for bare damer.

1 kommentar:

 1. Hej Lasse Basse

  Det er sgu en forfriskende ærlig blog du har:-)
  Jeg er sikker på at vi er mange der er nyder at følge med i dit liv!
  Har du nogle ide om hvor mange læsere du har?

  Venlig hilsen
  Smeden

  SvarSlet