torsdag den 14. maj 2015

LANG HISTORIE KORT

For over 2000 år siden, var der et eller andet med at ham Jesus for til himmels. Det er årsagen til, man har plantet en Helligdag på en torsdag i Maj og så behøver man ikke gå tidligt i seng onsdag aften.
Derfor tog jeg en tur i Apollon biografen i Struer, og her fik jeg set filmen:
I filmen følger vi en flok venner, ser dem komme til en fest, og hvordan det så er gået dem når de mødes til den næste fest.

Og her må man sige at filmen er en øjnåbner for alle de singler der sukker efter, at møde en kæreste og leve i et parforhold.
For som man kan se i filmen, begynder det nok så sødt, men det søde er helt væk og afløst af alt det sure, når de her venner mødes igen til den næste fest.
Parforholdene er endt i kaos.

Det der går galt er, at mænd drømmer om kærlighed, sex og hygge, Mens kvinderne stiller alt for høje krav og forventninger, og de vil have magt og bestemme alt, og så går der kvindepolitik i forholdet.
Og når det bliver stillet så firekantet an, så dør kærligheden.
Selv for det lesbiske par går det galt, fordi den ene part har en afslappet holdning til alt ting, mens den anden vil have at alt skal være perfekt og åh så rigtigt.

Jeg tror filmen er et godt forslag til de par hvor forholdet halter, her kan de få et hint om hvor det måske er at de er røget i grøften. Og så må de jo se i øjnene, at alt ikke behøver at være så perfekt, og forholdet ikke kun skal køre efter kvindens hoved.

Vi singler får også meget ud af filmen, vi kan læne os tilbage og forstå, at det er os som klart har det bedste liv.
At være single er en luksus, vi har ikke alle de problemer. Der er ikke nogen der tager magten, og bestemmer hvad for noget tøj man skal tage på. Vi er frie og bestemmer selv.
Man skal ikke give sin frihed bort til hvem som helst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar