fredag den 30. januar 2015

SIKKE EN UGE

Det har været noget af en uge at komme igennem.

I mandags skulle vi have overarbejde inden vi kunne få fyraften, bag efter måtte jeg ud til VVS montøren og betale min regning.
Som I nok husker, gik mit gamle WC i stykker, så jeg måtte have et nyt et sat op.
I mandags fik jeg betalt regningen, der lød på 3700 kr.

Normalt er det om torsdagen jeg kører min mor ud for at handle, men i denne uge blev det onsdag. For torsdag skulle jeg ud til Peugeot med min bil.
Først skulle vi have overarbejde før jeg kunne komme afsted.
Min bil skulle til det årlige olieskift, og idag kunne jeg hente den igen.
Da de ikke skulle foretage ret meget andet, end lige et eftersyn og et olieskift, lød regningen kun på 1800 kr.

Med alt det overarbejde og hvad ugen forøvrigt har budt på, har det betydet jeg ikke har kunnet Keeping Up With The Kardashians. 
Jeg følger dem eller trofast næsten hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde. De er sugar for your brain, når du trænger til at sætte dig ned og blive underholdt.
Familien Kardashians er Verdens bedste reality show/serie, for man kan godt blive irriteret på dem, men man går aldrig hen og bliver træt af at følge med i deres liv og færden.
Jeg elsker at se de stærke bånd der knytter dem sammen, og deres intriger, og ikke at forglemme den meget bramfrie humor familien er i besiddelse af.
Og så er Kim og Khloe aldrig nærig med at vise hvordan de ser ud, hvis man får lov at tage tøjet af dem.
Selv om Kim nu er gået hen og er blevet en hot MILF, er det nu alligevel Khloe jeg allerhelst vil dele morgenboller og avis med.
Det fede ved Kardashians er, at de lever et YOLO liv, hvilket er en forkortelse og betyder:
You Only Live Once. Det burde vi alle huske på, at man kun lever en gang så man skal huske at have det sjovt så længe vi er her og få opfyldt vores drømme, men de fleste af os får aldrig lov at opleve et YOLO liv.
For mange pligter i det daglige spænder ben, og så er der hensynet til hvordan andre mener man skal leve korrekt.

For nylig spurgte man nogle mennesker der lå på deres dødsleje, hvad de havde fortrudt og hvad de kunne tænke sig at gøre om, hvis de fik muligheden.
De fleste svarede de var kede af de havde brugt deres liv til at leve efter hvad andre mener er korrekt, i stedet for at have levet det liv de virkelig havde ønsket sig.
Jamen det fortæller jo alt ! Man kan blive nød til at rejse sig op og sige til folk, I må kysse min røv for mit liv skal ikke gå til spilde. For I har ingen ret til at holde mig tilbage, men jeg har retten til at leve mit liv som jeg ønsker det, og retten til at forsøge at opnå at se mine drømme blive til virkelighed.
Så måske man skulle se om man kunne nå at ændre en anelse ved sit liv, før man bliver hentet af Færgemanden.

Bare se på Kardashians, de lader sig ikke trække rundt i næsen af hvad andre mener, hvorfor i alverden skulle vi andre så gøre det ?

Jeg kan forstå på mine kollegaer, at vi muligvis snart skal have nye arbejdstider. Så skal vi op og have en 40 timers arbejdsuge, hvilket vil sig vi først får fyraften kl.14.
Så er det desværre slut med at se Kardashians, så kan jeg nå hjem og se Luksus Fælden, de er slet ikke morsomme.

Men så kan jeg se frem til jeg kl.18 en time før min sengetid kan slå over på DISCOVERY 
Dette program følger jeg hver dag, om autoværkstedet der ligger i Dallas i Texas.
Jeg føler mig underholdt, når Aaron Kaufman og Richard Rawling, tager på tur rundt i Amerika for at finde biler de kan sætte i stand.
Det er en fornøjelse at følge med i, hvordan de forvandler en bunke rust til en drøm af en bad ass hot road. 
Og det er bestemt også YOLO.
Men alligevel vil Aaron og Richard aldrig kunne nå op og klappe Kim Kardashians baller, de kan allerhøjest kilde hendes skinne ben.
Med andre ord, Gas Monkeys bliver aldrig lige så gode som Kardashians. Så det bliver et savn hvis man ikke længere kan keep up with them. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar