lørdag den 3. januar 2015

ALL INCLUSIVE (Både film og 3 retters menu)

Sammen med mine 2 kollegaer Kim og Anette, var jeg med i biografen.
Kim kom og hentede med ved ½ 5 tiden, da vi inden vi skulle i biografen i Skive, skulle spise hos Anette.

Jeg kan godt li' Anettes princip om, at mad ikke skal være politisk korrekt men blot smage rigtigt, og det gør det.
Forretten var Rejesuppe, og Hovedretten var Wienersnitzler.
Det var bare så lækker noget mad.

Og så skulle vi afsted til biografen i Skive, for at se filmen
ALL INCLUSIVE 
Filmen handler om en mor der tager med sine to døtre på ferie på Malta, og her oplever moderen en lille romance med en lokal fyr, som kan give hende en tur bag på sin scooter og i sengen.
Filmen burde man have lavet for 40 år siden, dengang i 70'erne hvor vi skulle være så frisindet, da ville filmen have vækket stor forargelse. 
Dengang var der den samfundsopfattelse at når man var fyldt 40 år var det slut med at dyrke sex, for man skulle nemlig vise hensyn til sine omgivelser og navnligt sine voksne børn, der syntes det var ulækkert at tænke på at far og mor ligger og boller med hinanden.
Og jeg husker da tydeligt et brev der var sendt til Ekstra Bladets læge, fra en kvinde som fortvivlet skrev at hendes gamle forældre stadig gik i seng med hinanden, og hun havde indtrængende bedt dem om at holde op med det fordi hun syntes det var ulækkert at tænke på.
Og så spurgte hun lægen, hvordan hun får sine forældre til at holde op med det griseri.
Idag er vi da Gudskelov kommet videre og er blevet meget klogere, og som de oplyste mennesker vi er ved vi nu, at sex er kommet for at blive. Og så er sex oven i købet sundt, også for gamle mennesker.

Derfor vækker All Inclusive ikke den store forargelse. 
Filmen virker mere som en sød og feminin udgave af Walter & Carlo. Hvor Elly for Fan; får lov at udbryde : Nu må jeg have et bad, for jeg har sand i alle huller.

Da filmen var forbi, var vi glade for vi ikke i biografen havde købt cola og popcorn, for nu skulle vi nemlig hjem til Anette og have dessert.

Det blev en anelse komisk da vi kom hjem til Anette, for hun skulle lige en tur ud i haven og så kom hun ind i sit køkken med ukrudtsbrænderen.
Vi to knejter stod måbende og spurgte hvad i alverden hun have i tankerne.
Nå men det var fordi vi skulle have Creme Brulee til dessert.
Så fandeme tændte hun sin ukrudtsbrænder og kørte flammen hen over desserten.
Men det blev alletiders Creme Brulee, og så med is til.

Da Kim og jeg senere på aftnen kørte hjemad igen kunne vi kun blive enige om, at All Inclusive ikke kun var titlen på filmen, men faktisk var rammen for vores fredag aften i selskab med vores gode kollega, Anette.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar